Milli Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS) Projesi

Başlatan fırtına06, 17 Ekim 2019, 19:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesajı Paylaş

midlas testi hayırlı uğurlu olsun. çok temiz çıkışı var füzenin Mesajı Paylaş

TCG İstanbul'dan Hisar-D RF atış görüntüleri. Þuan tekli ancak 4'lü paket için çalışmalar ilerlemiş durumda... Hayırlı olsun.

twitter.com/halukgorgun/status/1767506874767659125 Mesajı Paylaş

Hayırlı olsun böylece kritik bir eşiği daha aşmış olduk. Gerçekten çok temiz bir atıştı emeği geçen herkesi kutluyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Mart 2024, 14:38:15
Hayırlı olsun , harika haber

+1. En kısa sürede 4'lü paketlemeyi de becerip, sirtakilere nanik yapmamız lazım. Onlar bize rakip olduğundan değil, bu tarz haberlere en çok onların morali bozulduğu için öyle diyorum. Hehe. Mesajı Paylaş

Þu meşhur Yunanlı amcayı merakla bekliyorum. Bakalım ne diyecek? Mesajı Paylaş

DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: sahin1 - 12 Mart 2024, 15:39:52
Þu meşhur Yunanlı amcayı merakla bekliyorum. Bakalım ne diyecek?

Ben öğrendim , KAAN için video hazırlarken , TF-6000 haberini duyunca videoyu değiştireyim demiş tam değiştirirken mdlas haberi gelince Türk vatandaşlığına başvuru kararı almış...

Hatta sağda solda babam aslen Maraş'lı diye konuşuyormuş avarel Mesajı Paylaş

Yeni seneye güzel girdik çok güzel haberler alıyoruz.

Kaan
Tf6000
Midlas

Darısı
Siper ve gezgin'e Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz