Milli Dikey Atım Lançer Sistemi (MİDLAS) Projesi

Başlatan fırtına06, 17 Ekim 2019, 19:26:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bari bir hücreye 2 adet sığacak şekilde oldurulabilse. Þu aşamada o bile yeter.. serinin diğer 3 gemisi (2026) gelene kadar 4'lü atılabilecek füzeyi illa ki görürüz bence. Mesajı Paylaş

Essm'i kopyalamaktan başka yol yok gibi forumdaşlar yada sevgili üyelerimiz ne der bilmem... Mesajı Paylaş

Deniz kuvvetleri MDAS tasarlanırken ısrarla quadpack istiyor denilmişti..
Ben quadpack bir sistem bekliyorum... Mesajı Paylaş

]

Arkadaşlar bizim vls için 8-9 metrelik bir rakam vardı uzunluk açısından yanlış okumadıysam galiba ABD'nin strike modül olarak sattığı daha doğrusu sadece yakın müttefierine sattığı strike versiyon ile aynı boyda mı bu Bizim vls'miz çünkü gezgin gibi booster ile 8 metreyi bulcak bir füze atmayı düşünüyoruz o bakımdan sordum...

Keşke Cenk füzesi de atabilsek...

Denizde "hareketli yüzey hedeflerini" vurabilen bir türünü... Mesajı Paylaş

Kozan Selçuk'un fotoğraf üzerinden dediğine göre Midlas TCG İstanbul'a daha yerleştirilmemiş Mesajı Paylaş

İstenilse bu gemiyi haddinden fazla cephanelik yada mühimmatla doldurabilecek methodlar var ama yapılmak istenmiyor...

Þu gemiye 32 vls ve buna ek 16 atmaca'yı gerekli tadilat yada katlanabilir füze rampası gibi tekniklerden yararlanarak gerçeklestirebilirim...

Sınıfının en silahlısı olur... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ocelot - 04 Haziran 2023, 14:07:56
bu gemide 16 atmaca olacak

Bir saldırıda Atmaca tek mi ateşleniyor , 2'li salvo şeklinde mi ateşleniyor normal bir fırkateyn hedefe karşı? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz