Zarb Kara Konuşlu Anti gemi Füzesi

Başlatan fırtına06, 09 Kasım 2019, 17:25:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pakistanlı 'Zarb' gemileri korkutuyor

Pakistan donanması kara konuşlu anti gemi füzesi "Zarb"ı başarıyla test etti.

Pakistan Deniz Kuvvetleri 5 Kasım'da yaptığı açıklamada, gerçekleştirilen bir tatbikat sırasında Zarb kara konuşlu anti gemi füze sisteminin denemesinin yapıldığını duyurdu.

Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Zafar Mahmood Abbasi, "Zarb füzesi, önceden planlanan rotayı başarıyla takip etti ve hedefi tam olarak vurdu." açıklamasında bulundu. Teste ilişkin resim veya ek bilgi verilmezken Abbasi, "Sistemin operasyonelleştirilmesi, Pakistan'ın güçlü kararlılığını ve yüksek hazırlık seviyesini gösteriyor." dedi.

Çin'in YJ-62'nin ihrac versiyonu olan C-602 ile benzerliğiyle dikkat çeken 300 kg harp başlığına sahip füzenin menzili 280 km.

http://defenceandtechnology.com/2019/11/08/pakistanli-zarb-gemileri-korkutuyor/ Mesajı Paylaş
  • Gösterim 2,878 
  • Yabancı Roket, Füze, Mühimmat Sistemleri ile İlgili Haberler
  • 4 Yanıtlar

Pakistan'da şu sistem varken bizde neden yok acaba ? Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: Commander - 09 Kasım 2019, 18:24:00
Pakistan'da şu sistem varken bizde neden yok acaba ?

Çünkü bizden çok daha önce kara konuşlu seyir füzesi tecrübeleri var. Böyle şeyler aşama aşama olur hocam. Nitekim emin ol bizde de olacak. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Doğrudur hocam benim en çok beklediğim sistemler arasında: Kara konuşlu anti-gemi füzesi var. Birde uzun menzilli balistik veya süpersonik füze. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Hep diyorum, Atmacayı bu şekilde karadan mobil araçlarla fırlatabilecek hale getirmemiz lazım. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz