BARBAROS SINIFI FIRKATEYN YARI ÖMÜR MODERNİZASYONU PROJESİ

Başlatan カメせ, 11 Ocak 2020, 23:17:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı YapBarbaros Sınıfı Fırkateyn Yarı Ömür Modernizasyonu Projesi'nde tarih, revize edildi.

Barbaros Sınıfı Fırkateyn Yarı Ömür Modernizasyonu Projesi kapsamında Kasım 2020 olan ilk geminin modernizasyon tarihi, Þubat 2022 olarak revize edildi.
https://www.savunmasanayist.com/barbaros-sinifi-firkateynlerin-modernizasyon-tarihine-revize/amp/?__twitter_impression=true
Mesajı Paylaş
]

Mantıklı bir karar ama bu gemiler ile nereye kadar gideceğiz donanma projeleri niyese yavaş gidiyor. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Tek açıklama para yok. Eğer böyleyse çok ciddi taktik hata. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 11 Ağustos 2020, 22:48:31
Tek açıklama para yok. Eğer böyleyse çok ciddi taktik hata.
Mantıken doğru belki. Ama Doğu Akdeniz de bizim bukadar gemi ihtiyacımız varken böyle güçlü firkateynlerden birini neden bakım/modernizasyon kızağına çeksinler? Olamaz mı? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 12 Ağustos 2020, 02:36:51

Mantıken doğru belki. Ama Doğu Akdeniz de bizim bukadar gemi ihtiyacımız varken böyle güçlü firkateynlerden birini neden bakım/modernizasyon kızağına çeksinler? Olamaz mı?

Aynı şeyi düşünüyorum. Bize gemi lazımken, bu kriz ortamında modernizasyon için gemiyi kızağa çekmek mantıklı değil. Hatta mümkünse devam eden imalat projelerinin hızlandırılması gerek. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Yasar - 12 Ağustos 2020, 02:36:51
Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 11 Ağustos 2020, 22:48:31
Tek açıklama para yok. Eğer böyleyse çok ciddi taktik hata.
Mantıken doğru belki. Ama Doğu Akdeniz de bizim bukadar gemi ihtiyacımız varken böyle güçlü firkateynlerden birini neden bakım/modernizasyon kızağına çeksinler? Olamaz mı?

Evet bu da olabilir belki ama gemiler teker teker alınacağı için sorun yaratmazdı sanırım. Sonuçta modern gemiye de ihtiyacımız var. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Yapım aşamasında olan gemimiz (i sınıfı) biterse modernizasyona devam ederler herhalde. Mesajı Paylaş

Dünkü SSİK kararlarından bir duyum var mı?

El insaf akdeniz bu kadar ısınmışken yeni adımlar atılmıştır herhalde😡😡😡😡 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Ağustos 2020, 11:44:42
Dünkü SSİK kararlarından bir duyum var mı?

El insaf akdeniz bu kadar ısınmışken yeni adımlar atılmıştır herhalde😡😡😡😡

http://www.defenceturk.com/index.php?topic=854.310 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz