Yerli Otomobil

Başlatan SKYWOLF, 09 Temmuz 2009, 22:28:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anlaşıldı, 2020'de kesin seçim var!  ;D Ama Nisandan sonra olur bu seçim. Önce olursa, çok yorulan vekillerimiz milletvekilliğinden emekli olamıyorlar. Mesajı Paylaş

Alıntı YapMustafa Varank.

Mesajı Paylaş
]

Ön kısmı çok mu yüksek bana mı öyle geldi acaba? SUV mu yaptı bizimkiler ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Aralık 2019, 17:55:47
Ön kısmı çok mu yüksek bana mı öyle geldi acaba? SUV mu yaptı bizimkiler ?

Hocam ilk prototip suv(C sınıfı crossover olabilir yanlış hatırlamıyorsam) olacak, daha sonraki yıl sedan sonraki yılda hb, pickup ve diğer modeller çıkacak.

Tasarımı Pininfarina yaptı ben kötü birşey çıkacağını sanmıyorum. Önemli olan yedek parça, altyapı, servis ve fiyatlandırma ve ödeme seçenekleri olacak. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Bizimkiler tank yapmaya alıştıkları için araç iri kıyım olmuş Mesajı Paylaş

SUV pazarınında düşünülmesi iyi olmuş lakin bu aracın fabrikası ne alemde ? Hiç o konuyla alakalı haberlere denk gelmiyorum...Büyük bir tesis olacagı için bugün başlansa en az 4 yıl sürecek bir yapıdan bahsediyoruz. Honda Türkiye fabrikasını kapatmıştı o tesis değerlendirilebilir aslında. Aksi halde Fabrika kurulumu , tedarikçiler , işciler falan derken 2025-26dan önce seri üretime geçmez bu araç. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum Mesajı Paylaş

Fabrika bulamazlarsa Tank-palet fabrikasının bir köşesinde üretilir... Altay bir hattan , yerli oto diğer banttan çıkar... Mesajı Paylaş

Alıntı YapTürkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı...

Her gün 14.30'da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin.

#YeniliğeYolculuk
#TürkiyeninOtomobili
#TOGG

http://togg.com.tr
Mesajı Paylaş
]

Abuk sabuk bir isim bulmasınlar yerli otoya ... TOGG gayet güzel... 

TOGG L , TOGG SL , TOGG SLX  ... vb.  :D :D :D   

Doğan L , Doğan SL , Doğan SLX gibi... Gayet güzel olur bence... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: カメせ - 23 Aralık 2019, 15:41:09
Türkiye'nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı...

Her gün 14.30'da yeni bir detayı keşfetmek için bizi takip etmeye devam edin.

#YeniliğeYolculuk
#TürkiyeninOtomobili
#TOGG

http://togg.com.tr

Þu araç hazırsa bu kadar şaklabanlığa ne gerek var! Millet senelerden beri yerli otomobili bekliyor. Bunlar halen şov derdinde!
Gösterin artık şu aracı. Aracın üretimi nasıl yapılacak vs detayları anlatın. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz