Corona Virus

Başlatan metin62, 10 Mart 2020, 10:54:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Geçmiş olsun hocam Allah şifa versin. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 31 Temmuz 2020, 18:25:26
Arkadaşlar ne yazıkki ben, annem ve babamda bu virüse yakalandık. Ben ve annem evde karantinadayız. Babam 56 yaşında şeker ve tansiyon hastası olduğundan onu yatırdılar. Dualarınızı bekliyoruz.

Virüse karşı tedbiri asla elden bırakmayın.

Sevgiler...

Geçmiş olsun. Umarım hepiniz tez vakitte iyileşirsiniz. Mesajı Paylaş

Geçmiş olsun hocam Mesajı Paylaş

Arkadaşlar ne yazıkki ben, annem ve babamda bu virüse yakalandık. Ben ve annem evde karantinadayız. Babam 56 yaşında şeker ve tansiyon hastası olduğundan onu yatırdılar. Dualarınızı bekliyoruz.

Sevgiler...

Allah acil sifalar versin.

Benim halam,, enistem, kuzenim ve ailesi, enistemin babasi bundan iki ay evel Covid 19´a yakalandilar. Enistemin babasi 89 yasinda iki hafta yogun bakiminda kaldi Allaha sükür sonunda hastaligi atlatti. Hepsinin tehsisi negativ ve sagliklarina kavustular.

Bu pandemiye yakalana ölüm fermani gibi bakmayin. Ama gördügümüz tedbiri bir an birakirsak aninda bulasma riski var. Mesajı Paylaş

Sevgiler...

Geçmiş olsun kardeşm. İnşallah hepiniz atlacaksınız. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Arkadaşlar çok teşekkürler. Allah razı olsun. Dualarınızı Esirgemeyin. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Büyük geçmiş olsun... Mesajı Paylaş

Sevgiler...

Geçmiş olsun. sağ salim atlatmanızı diliyoruz. Mesajı Paylaş

Sn Battlestar,
Size ve ailenize büyük geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim hepinize. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Mesajı Paylaş

Allah acil şifalar versin hocam. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz