Corona Virus

Başlatan metin62, 10 Mart 2020, 10:54:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Mart 2020, 14:20:41
Corona'yı atlatan bir daha corona olmuyormuş...

"Akciğerlerinden birini tezgaha bırak git, sana bir daha dokanmayacağım!"  8) Mesajı Paylaş

Sabah dinledim Profesör söyledi Mesajı Paylaş

Bu yaşlıları evde tutmak gerçekten ne zor. Ömrümden ömür gitti resmen, dışarı çıkmak için ne çok bahane üretiyorlar.
Bugün bizim semtte pazar kuruluyor ben çıkar alırım diyorum, pazarcılar seni tanımıyor sana çürük ürün verirler diyorlar böyle bir bahane olabilir mi ya çıldıracam? Mesajı Paylaş

Belediye otobüsü  beleş olursa tabiki evde durmaz... 1 ay bedava otobüsü  kaldır ehtiyarların yarışı evde oturur Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Barbatos - 21 Mart 2020, 16:49:32
Bu yaşlıları evde tutmak gerçekten ne zor. Ömrümden ömür gitti resmen, dışarı çıkmak için ne çok bahane üretiyorlar.
Bugün bizim semtte pazar kuruluyor ben çıkar alırım diyorum, pazarcılar seni tanımıyor sana çürük ürün verirler diyorlar böyle bir bahane olabilir mi ya çıldıracam?

Hiç sorma. Aynı dert benim başımda. Hele babam ekmek delisi. Ekmek bulunmasın kuduruyor. Bu gidişte onu kelepçelemeye mecbur kalacağım.

Keçi inada karşı çare yok. Mesajı Paylaş

İlk gelen biz hacdan geldik bizde corona çıkmaz diye yetkililerin tüm resmi uyarılarına kulak asmayan hacı kafilesi ve hacıları karantinaya almayan yetkililer bugün bu kadar vakanın can kaybının sorumlularıdır.
Özellikle corona virüsü sebebiyle Avrupalı firmaların  Cin yerine Türkiye de üretim yapmayı düşündüğü dönemde.
Bu kadar insan corona virüsü yüzünden hastalandı işinden oldu işletmeler zarara uğradı. Bunun vebalini kıldıkları namaz gittikleri hac temizleyecek mi? Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Alıntı yapılan: serkan1976 - 21 Mart 2020, 17:09:15
Belediye otobüsü  beleş olursa tabiki evde durmaz... 1 ay bedava otobüsü  kaldır ehtiyarların yarışı evde oturur

Siz nerede ikamet ediyorsunuz bilmiyorum ama Ankara Büyükşehir Belediyesi biraz önce yaşlıların serbest kartlarını durdurdu. Mesajı Paylaş

Konya daha önce iptal etti Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 21 Mart 2020, 17:41:24
Hiç sorma. Aynı dert benim başımda. Hele babam ekmek delisi. Ekmek bulunmasın kuduruyor. Bu gidişte onu kelepçelemeye mecbur kalacağım.
Keçi inada karşı çare yok.
Ben artık olayı tehdit boyutuna döktüm, dışarı çıkarsanız geri sigaraya başlarım dedim başka türlü başa çıkılmıyor. Mesajı Paylaş

Aslında iptal etmemeliydiler. Hiç bir seyi dinlemeyen sayın yaşlılarımız doğal selaksiyonla aramızdan ayrilabilirdi. Bizde bu sayede otobüslerde rahat rahat yer bulabilirdik. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz