Hindistan Silahlı Kuvvetleri

Başlatan fırtına06, 21 Mart 2020, 18:56:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hindistan Deniz Kuvvetleri'nde görev yapan INS Brahmaputra'da çıkan yangın neticesinde bir denizcinin kaybolduğu ve geminin alabora olduğu açıklandı.

Mumbai Deniz Tersanesi'nde bulunan INS Brahmaputra Güdümlü Füze Fırkateyni'nde çıkan yangın, büyük bir krize sebep oldu. Yangının gemideki rutin bakım çalışmaları yapıldığı sırada çıktığı tahmin edilirken, yangın mücadele ekibi olaya hızlı bir şekilde müdahale etti.

Yangın söndürme çalışmalarının 22 Temmuz sabahına kadar sürdüğü aktarılırken, alevler kontrol altına alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Hindistan Donanması Basın sözcüsü, ''Mumbai'deki takviye itfaiye ekiplerinin de olay yerine intikal etmesiyle birlikte yangın kontrol altında alındı. Þu an için bir kayıp bildirilmedi.'' ifadelerini kullandı.

Bu açıklamalardan dakikalar sonra ise Hindistan Donanması için daha büyük bir sorun ortaya çıktı. Yangın kontrol altına alındıktan birkaç saat sonra INS Brahmaputra'nın liman tarafına doğru ciddi bir yatma yaşadığı bildirildi. Ardından da geminin tamamen alabora olduğu bilgisi kaynaklarca doğrulandı.

INS Brahmaputra alabora olurken gemideki söndürme çalışmaları neredeyse tamamlanmıştı ancak bir denizcinin kayıp olduğu bildirildi. Hindistan Deniz Kuvvetleri yetkilileri olayla ilgili bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Bu olay Hindistan Deniz Kuvvetleri'nin 2010'dan bu yana yaşadığı 20'nci kaza ve yangından biri olarak kayıtlara geçti. Daha önceki olaylarda Hint Donanması 2 gemisini kaybetmişti.

Kalküta merkezli Garden Reach Tersanesi tarafından inşa edilen INS Brahmaputra, Hint Donanması'ndaki güdümlü füze fırkateynlerinin öncüsü olarak kabul ediliyor.

https://www.savunmasanayist.com/hint-donanmasinda-buyuk-yangin-ins-brahmaputra-alabora-oldu/

Beceriksizler siz önce uçağınıza, geminize sahip çıkın öyle başka ülkelere diklenin Hint ordusu resmen dökülüyor birde Türk düşmanlığı yapıyorlar sizin neyinize... Mesajı Paylaş

Bu hintliler kadar kibirli bir millet yoktur bunların savunma sanayi forumlarından birinde üyeydim zamanında herifler işi gücü bizim savunma sanayimizle dalga geçmekti bende bir kere demiştim siz kendi savunma sanayinize bakın diye yaptığınız uçaklar kaza kırıma uğrayıp tersanelerden çıkamıyodudiye bir hint'li kullanıcıda bana sizin uçak geminiz bf varmı diye sormuştu bizim var sizin yok demişti bende yaptığınız bf yaptığınız uçaklar  gibiyse vay haliniz demiştim övündüğünüz uçak gemisi tatbikatin yarısında arızalanıyo demiştim ardından saçma salak linç yapmaya kalkıyorlardı istesek türkiyeyi 6 dk yok ederiz diye saçma salak konuşuyorlardı Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tamburalı Hasan - 23 Temmuz 2024, 21:44:37
Bu hintliler kadar kibirli bir millet yoktur bunların savunma sanayi forumlarından birinde üyeydim zamanında herifler işi gücü bizim savunma sanayimizle dalga geçmekti bende bir kere demiştim siz kendi savunma sanayinize bakın diye yaptığınız uçaklar kaza kırıma uğrayıp tersanelerden çıkamıyodudiye bir hint'li kullanıcıda bana sizin uçak geminiz bf varmı diye sormuştu bizim var sizin yok demişti bende yaptığınız bf yaptığınız uçaklar  gibiyse vay haliniz demiştim övündüğünüz uçak gemisi tatbikatin yarısında arızalanıyo demiştim ardından saçma salak linç yapmaya kalkıyorlardı istesek türkiyeyi 6 dk yok ederiz diye saçma salak konuşuyorlardı
Hoşgeldin.
Bunları ciddiye almaya gerek yok. Muhtemelen Hindistan zaten yakın gelecekte bölünür. 300 milyon müslümanın yaşadığı bir coğrafyada böyle baskıların elbette bir sonucu olacak.
Mesajı Paylaş

Hoşbulduk üstad kusura bakmayın yazılar birleşik olmuş klavyemde arıza var Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz