F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.4%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.3%)
Rafale
11 (12.8%)
SU-35
12 (14%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.3%)
JF-17 Block3
9 (10.5%)
FC-31
11 (12.8%)

Toplam Oy Verenler: 86

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Mart 2011, 17:36:30
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 28 Mart 2011, 17:27:36
Alıntı yapılan: AVCI - 27 Mart 2011, 12:55:31
Alıntı YapF-35 motorunun tamamı mı üretilecek şimdi?

Ne alakası var yahu.Sadece JSF projesi ile alakalı olarak motor bazında alınan işlerden bir tanesi bu.Motor üzerindeki bazı yapısal komponentlerin üretimi yapılacak hepi topu o.Ha yapılacak iş azımsanacak bişey mi ?değil.Ama bunun komple motoru üretmekle bir alakası yok.Lisans altında motorun üretimi hakkını alsak bile onun yeri Kale Havacılık değil TEİ olur büyük ihtimalle.

BEnim de bilgim o yönde ama şu habere bakın sanki motoru komple üretecez havası verilmiş onun için şaşırıdm.

Seçim yatırımı... :D

Gerçek olsa bile böyle seçim yatırımına can feda :D Keşke daha öncekiler böyle yatırım yapacak zekaya sahip olsalardı.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 28 Mart 2011, 17:48:42
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 28 Mart 2011, 17:36:30
Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 28 Mart 2011, 17:27:36
Alıntı yapılan: AVCI - 27 Mart 2011, 12:55:31
Alıntı YapF-35 motorunun tamamı mı üretilecek şimdi?

Ne alakası var yahu.Sadece JSF projesi ile alakalı olarak motor bazında alınan işlerden bir tanesi bu.Motor üzerindeki bazı yapısal komponentlerin üretimi yapılacak hepi topu o.Ha yapılacak iş azımsanacak bişey mi ?değil.Ama bunun komple motoru üretmekle bir alakası yok.Lisans altında motorun üretimi hakkını alsak bile onun yeri Kale Havacılık değil TEİ olur büyük ihtimalle.

BEnim de bilgim o yönde ama şu habere bakın sanki motoru komple üretecez havası verilmiş onun için şaşırıdm.

Seçim yatırımı... :D

Gerçek olsa bile böyle seçim yatırımına can feda :D Keşke daha öncekiler böyle yatırım yapacak zekaya sahip olsalardı..

Seçim yatırımı motorun parçalarını üretecek olmamız değil, haber kaynağının motorun tamamını üretecekmişiz havası yaratan taraflı yayını. Tabi ne demek istediğimi anlayabilmek için yeterli zekaya sahip olmak gerek... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı YapTabi ne demek istediğimi anlayabilmek için yeterli zekaya sahip olmak gerek...

Eksilerde gezen zeka seviyem için hepinizden af diliyorum..

Süper zekaların dolaştığı bir konuda yorum yaptığım ve yerlerde dolaşan zekamla yorum yaptığım içinde ayrıca af diliyorum..

Allah ta benim belamı versin o zaman... Mesajı Paylaş

bence  küçükte olsa  elimizde milli imkanlarla  üretilen  turbojet  motorlarımız  mevcut  ama bu konuda sessiz kalınıyor ,  en azından deneme  - test  aşamasında bile olsa  elimizde  turbojet motorunun olduğuna  inanıyorum , çok değil  3 yıl içinde milli  motorlarla  uçan seyir  füzelerimizi ve insansız  hava araçlarımızı  gördüğünüzde  buna inanırsınız. iddaalımı  oldu ?  bence  olacak!
dikkatli takip eden arkadaşlarımız  1 yıl önceki   milli turbofan  motoru  projesini hatırlayacaklardır  yada  3~5 ay  önceki milli  seyir  füzesi  haberlerini hatırlayacaklardır , yani  amerikanın f-35  motorunun  birkaç  küçük parçasını  üretmek  dışında  işlerde  yapıyoruz  kim ne kadar  ümitsiz  olursa olsun  ben bu konuda  oldukca  ümitliyim. :) Mesajı Paylaş

kendi bilgilerin daha sağlamdır bakmayın bu zibidilerin geçtiği haberler, kendi üretimini durduracak burada yaptıracak motorları oldu catal kaşıktı,varsayalım motor burada üretilecek ne oldu şimdi motor yerlimi oldu haberin başında şirketin ismi veriliyor.P&W Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Kore bayrağının ne işi var kuyrukta :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38
bence  küçükte olsa  elimizde milli imkanlarla  üretilen  turbojet  motorlarımız  mevcut  ama bu konuda sessiz kalınıyor ,  en azından deneme  - test  aşamasında bile olsa  elimizde  turbojet motorunun olduğuna  inanıyorum..

Bunca gizeme ne gerek var yahu?.. TEI elindeki minik Turbojet motorunu her fuara, her öğrenci buluşmasına getirip herkesin gözüne sokuyor zaten.. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz