F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.4%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.3%)
Rafale
11 (12.8%)
SU-35
12 (14%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.3%)
JF-17 Block3
9 (10.5%)
FC-31
11 (12.8%)

Toplam Oy Verenler: 86

Uçak başta pahalı oluyorsa F-16 geliştikçe ucuzlamıyor ama. EF fanatiği arkadaşlar üzülecekler belki ama bence F-35'le devam edeceğiz. Tıpkı Sikorsky'le devam ettiğimiz gibi. ABD bize taviz vermek zorunda kalacak. F-35, dünya ordularında ABD silahları yanında benzerlerinden daha üstün özelliklere sahip olan Türk yapımı füzelerle donatılacak. Zaman herşeyi gösterecek. ;)

Bize at lazım, eşek değil... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2011, 14:44:07
Bize at lazım, eşek değil...

Atıma kendi semerimi takamadıktan sonra eşşeği tercih ederim :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Uçak başta pahalı oluyorsa F-16 geliştikçe ucuzlamıyor ama. EF fanatiği arkadaşlar üzülecekler belki ama bence F-35'le devam edeceğiz. Tıpkı Sikorsky'le devam ettiğimiz gibi. ABD bize taviz vermek zorunda kalacak. F-35, dünya ordularında ABD silahları yanında benzerlerinden daha üstün özelliklere sahip olan Türk yapımı füzelerle donatılacak. Zaman herşeyi gösterecek. ;)

f 16 ilk uretildigi zamandaki fiyati ile suanki fiyati birmi allah askina ve f 35 projesi basladiginda ikide bir ek ucret istiyorlardi hatta yine tartisma olmustu ef e gecelimmi diye abd gibi ulkeler bu tarz projelerde sorunlar ciktikca ortaklardan surekli ek finans alirlar ama ucak zamanla oturdukca problemler cozuldukce uretim arttikca maliyet duser Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: kanas - 01 Haziran 2011, 14:48:59

Atıma kendi semerimi takamadıktan sonra eşşeği tercih ederim :)

Kendi semerini takacaksın zaten. Yazdığımı iyi oku. Uçağın üreticisi bile senin semerinden isteyecek... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

hay azina saglik ya ne guzel anlatmissin sabahtan beri yaziyorum anlatamadim kisa ve oz super Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2011, 14:50:37

Kendi semerini takacaksın zaten. Yazdığımı iyi oku. Uçağın üreticisi bile senin semerinden isteyecek...
neden abd kendi atina takicak semeri yokmu ki daha ortaya cikaramadigimiz urunu bizden almak isticek ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: seyyah - 01 Haziran 2011, 14:50:16

f 16 ilk uretildigi zamandaki fiyati ile suanki fiyati birmi allah askina ve f 35 projesi basladiginda ikide bir ek ucret istiyorlardi hatta yine tartisma olmustu ef e gecelimmi diye abd gibi ulkeler bu tarz projelerde sorunlar ciktikca ortaklardan surekli ek finans alirlar ama ucak zamanla oturdukca problemler cozuldukce uretim arttikca maliyet duser

İlk aldığımız F-16'ların birim fiyatıyla son aldıklarımızı karşılaştırır mısın? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: seyyah - 01 Haziran 2011, 14:52:14
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2011, 14:50:37

Kendi semerini takacaksın zaten. Yazdığımı iyi oku. Uçağın üreticisi bile senin semerinden isteyecek...
neden abd kendi atina takicak semeri yokmu ki daha ortaya cikaramadigimiz urunu bizden almak isticek ?

Kime göre ortaya çıkaramadığımız? Sana göre sadece. Bekle ver gör. Zamanla neler değişiyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2011, 14:52:38
Alıntı yapılan: seyyah - 01 Haziran 2011, 14:50:16

f 16 ilk uretildigi zamandaki fiyati ile suanki fiyati birmi allah askina ve f 35 projesi basladiginda ikide bir ek ucret istiyorlardi hatta yine tartisma olmustu ef e gecelimmi diye abd gibi ulkeler bu tarz projelerde sorunlar ciktikca ortaklardan surekli ek finans alirlar ama ucak zamanla oturdukca problemler cozuldukce uretim arttikca maliyet duser
peki bende sana ayni seyi sordum senin ilk aldigin f 16 ile suan aldigin block lar aynimi ?
İlk aldığımız F-16'ların birim fiyatıyla son aldıklarımızı karşılaştırır mısın?
Mesajı Paylaş

E herhalde aynı olmayacak Bloclar. Aynı durum EF için de geçerli değil mi? F-16A üretiliyor mu şu an? Bizim uçağı alacağımız tarihte Hangi model üretim hattında olacak? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz