F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.2%)
EF-2000 Tranche3
41 (47.1%)
Rafale
11 (12.6%)
SU-35
12 (13.8%)
MİG-35
4 (4.6%)
SU-57
20 (23%)
JF-17 Block3
9 (10.3%)
FC-31
10 (11.5%)

Toplam Oy Verenler: 87

Elon Musk'ın 2 gündür F-35'i gömen tweetler atmasının ardından Lockheed Martin hisseleri bugün %4,6 değer kaybetmiş. Mesajı Paylaş

Elon Musk'ın açıklamaları inanılmaz yahu. Proje 6 ay sonra dursa şaşırmam. Mesajı Paylaş

Benim bundan anladığım Elon Musk Trump görevi devralınca Drone işine girecek. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Archangel99 - 26 Kasım 2024, 00:47:37Benim bundan anladığım Elon Musk Trump görevi devralınca Drone işine girecek.

;D Aynısı aklıma geldi. Elon reis iha siha işine girecek galiba . E abdde en az 1000 cca drone tedarik edileceği söyleniyor. Paranın kokusunu almış kral. Mesajı Paylaş

http://youtu.be/y70wNzijAso?si=JH7iwz45j-0dhJ32

Bıraktım F35'i ngad bile insanlı olarak geliştiriliyorken gerek yazılım,gerek algoritma,gerek sensör füzyonu bir uçağı muharip olarak gerek hava yer görevlerinde gerek hava hava görevlerinde insansız bir biçimde operasyonellik konusunda yeterli olgunluğa ulasamadağı mevcut ortamda bırakalım yapsın bakalım insansız f35 yada f22 de görelim

ABD Hava kuvvetleri,darpa, Lockheed
Martin,Boeing gibi kuruluşlar zaten gerizekalı boşuna 10 sene sonra devreye girecek 6. Nesil uçakları insanlı yapıyor.

Elon Maskın batırdığı yada yüzüne gözüne bulaştırdığı projeler yokmudur? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HKY - 26 Kasım 2024, 01:43:11
Alıntı yapılan: Archangel99 - 26 Kasım 2024, 00:47:37Benim bundan anladığım Elon Musk Trump görevi devralınca Drone işine girecek.

;D Aynısı aklıma geldi. Elon reis iha siha işine girecek galiba . E abdde en az 1000 cca drone tedarik edileceği söyleniyor. Paranın kokusunu almış kral.

Başka açıklaması yok zaten. F-35'i yerin dibine batırıp buradan kendine alan açma derdinde yoksa neden F-35'i bu kadar yersin ki? Adamın F-35 tweeti 100 milyondan fazla etkileşim almış Twitter'da. Mesajı Paylaş

İnsan gerekli mi gereksiz mi, bunu bilemem. Ama Elon Musk benim uzun süredir dediğimi demiş. F-35, her şeyi yapmaya çalışan ama hiç bir şeyi tam yapamayan bir uçak oldu.

Nedeni de bir helikopter gibi düşünülmesi gereken F-35B modelini, sabit kanatlı uçak projesine dahil etmeleriydi. Bunu yapmadan ilerleseydiler, F-35 projesi oldukça başarılı bir proje olacaktı.

F-35B, tıpkı ataları Harrier ve Yakovlev Yak-141 gibi, ayrı bir proje olarak ele alınması gereken araçtır. İliştirebileceğiniz basit bir iş değildir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 26 Kasım 2024, 08:31:46İnsan gerekli mi gereksiz mi, bunu bilemem. Ama Elon Musk benim uzun süredir dediğimi demiş. F-35, her şeyi yapmaya çalışan ama hiç bir şeyi tam yapamayan bir uçak oldu.

Nedeni de bir helikopter gibi düşünülmesi gereken F-35B modelini, sabit kanatlı uçak projesine dahil etmeleriydi. Bunu yapmadan ilerleseydiler, F-35 projesi oldukça başarılı bir proje olacaktı.

F-35B, tıpkı ataları Harrier ve Yakovlev Yak-141 gibi, ayrı bir proje olarak ele alınması gereken araçtır. İliştirebileceğiniz basit bir iş değildir.
Alıntı yapılan: Merzifonlu - 26 Kasım 2024, 08:31:46İnsan gerekli mi gereksiz mi, bunu bilemem. Ama Elon Musk benim uzun süredir dediğimi demiş. F-35, her şeyi yapmaya çalışan ama hiç bir şeyi tam yapamayan bir uçak oldu.

F-35B, tıpkı ataları Harrier ve Yakovlev Yak-141 gibi, ayrı bir proje olarak ele alınması gereken araçtır. İliştirebileceğiniz basit bir iş değildir.

Aynısını birkaç yıl önce yine burada dile getirdim. Bu uçakla 3 farklı görevi tek gövdeye sığdırmak büyük hataydı. ABD tek uçakla 3 işi aynı anda yaparız maliyetleri daha da düşürürüz dedi ama maliyetler katlandıkça katlandı.

Elon Musk haklı. F-35 3 görevi yapmaya çalışan ama hiç birinde en iyisini yapamayan bir uçak. Proje çok yanlış yönetildi ve şimdi geri dönüşü de yok.

Mesajı Paylaş

🔴Milli Savunma Bakanı Güler:

▪️6 tane F-35 uçağımız var orada.

▪️Şimdi KAAN'ı yaptığımızı görünce düşünceleri değişti.

▪️Verebileceklerini ifade ediyorlar.

▪️ABD'ye F-35'i almak için teklifimizi yeniden ilettik. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz