F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17%)
EF-2000 Tranche3
41 (46.6%)
Rafale
11 (12.5%)
SU-35
13 (14.8%)
MİG-35
4 (4.5%)
SU-57
20 (22.7%)
JF-17 Block3
9 (10.2%)
FC-31
10 (11.4%)

Toplam Oy Verenler: 88

Alıntı yapılan: Yasar - 08 Şubat 2025, 20:24:15

Hani Ruslar bu uçağın gizli bilgilerine ulaşırlardı?
Bize CAATSA uyguladılar proğramdan çıkardılar.
Hindistan'da F35'i getirip SU57'nin karşısına park ediyor kendileri ama!

https://bulgarianmilitary.com/amp/2025/02/08/rare-face-off-su-57-and-f-35-spotted-about-80-feet-apart/

"F-35 uçakları, düşman radarlarını yanıltmak amacıyla kullanılan Radar Reflektörleri ile uçtuğu taktirde önemli oranda bir aldatma sağlamakta olup, sahip olduğu RCS hakkında doğru bilgilerin düşman tarafına geçmesine engel olabilmektedir."

İşte size bir bahane cümlesi...ABD'de bahane , hile biter mi? Mesajı Paylaş

İyide bu bahane

Esas soru

Hindistan bağımsız hiçbir askeri bir birlik içerisinde olmayan ülke

Sen ise NATO ülkesisin nasıl nato dışı yada karşıtı bloktan silah alabilirsin?

Oysa Hintliler her savunma ihalesine her ülkeden ürünü rekabet ettiriyorlar

Sen kırk yılın başında NATO dışı ülkeler olan çin ve Rusya ile hava savunma ihalesine giriyorsun ve çin seçilmesine rağmen baskı ile geri adım atıyorsun...

Bu senin bağımsız olmadığını gösterir...

Bizim mi17 hariç bir batı bloku dışında silah alımı yada ihaleye dahil ettiğimiz ihaleler nelerdir?

-Bir kere çin ve Rusya'yı hava savunma ihalesine dahil ettik

-Bir kere Rusya'dan direk hava savunma aldık

-Birkere Rusya'dan helikopter aldık

-Birkere Ukrayna'yı tank ihalesine soktuk

1954 ten beri kaç kere NATO ülkesi olmayan ülkeleri askeri ihalelere soktuk? Mesajı Paylaş

Hindistan fuarında Su-57 gene inanılmaz gösteri yapacak, F-35 onun yanında sönmüş mum gibi kalır. Batıdaki tröllerin yine takla atmakla savaş kazanılmaz ve füzeden kaçamaz gibi binlerce yorum okuyacağız. Zaten bu show, gerçek hava muhaberesi ile alakası yoktur.

Su-57 F-35'in kalkışa hazırlanırken izlemesi.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 08 Şubat 2025, 20:33:43Yalan dolan hocam o işler,orada asıl mevzu Suriye konusuydu,ikna edemediler,taşı koyunca İsrail'de bizim işe taş koydu.Bunlar bir de F35 alırsa falan diye korktular,gördüler arkadan gelecek olan TFX idi o dönem,istemediler o eşiğe çarçabuk ulaşalım.F35 kozu caydırıcı olmayınca bu sefer heybeden asıl kozu çıkardılar,ekonomi işini devreye soktular bizde durduk.Yoksa o dönem 6 ayda çözecektik Suriye meselesini kökünden,göze alamadık bizde.

Evet, Kongre kararında açıkça, Türkiye'nin yerli F-35 yapmasını engellemenin amaçlandığı da ifade ediliyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 08 Şubat 2025, 21:18:47İyide bu bahane

Esas soru

Hindistan bağımsız hiçbir askeri bir birlik içerisinde olmayan ülke

Sen ise NATO ülkesisin nasıl nato dışı yada karşıtı bloktan silah alabilirsin?

Oysa Hintliler her savunma ihalesine her ülkeden ürünü rekabet ettiriyorlar

Sen kırk yılın başında NATO dışı ülkeler olan çin ve Rusya ile hava savunma ihalesine giriyorsun ve çin seçilmesine rağmen baskı ile geri adım atıyorsun...

Bu senin bağımsız olmadığını gösterir...

Bizim mi17 hariç bir batı bloku dışında silah alımı yada ihaleye dahil ettiğimiz ihaleler nelerdir?

-Bir kere çin ve Rusya'yı hava savunma ihalesine dahil ettik

-Bir kere Rusya'dan direk hava savunma aldık

-Birkere Rusya'dan helikopter aldık

-Birkere Ukrayna'yı tank ihalesine soktuk

1954 ten beri kaç kere NATO ülkesi olmayan ülkeleri askeri ihalelere soktuk?

""Sen ise NATO ülkesisin nasıl nato dışı yada karşıtı bloktan silah alabilirsin?""

SEN NASIL NATO ÜYESİ BİR ÜLKEYE MÜTTEFİKİNE AMBARGO VE CATSA UYGULAYABİLİRSİN (örtülü veya açık)
Mesajı Paylaş

Alırsan ambargo yiyeceğin söylenmedi mi? Son ana kadar beklenmedi mi? ittifakı geç , adam mülti milyarlık savunma pazarı oyunu kaptırmak ister mi? Bu arada inatlaştığımız da ittifakımızın süper gücü ve ortağımız. Sandık ki biz alırız o da geçici budu budu yapar, susar. Bakalım ne olacak? Geçici mi kalıcı mı? O da hangarda bekletiyor işte... insan ömrü çelikten, titanyumdan kısa, göreceğiz ne olacağını... Mesajı Paylaş

http://youtu.be/ZSt-emgqTrA?si=0ZAyISO_TPDfnDzG

F35-Kaan mukayesesi Mete Sohtaoğlu

http://youtu.be/FmZsRdr6pI0?si=98qB9St1GPJWLQ36

F35 ten kurtulmamız bir Allahın lütfu diyen Albayımız Mesajı Paylaş

https://www.armyrecognition.com/news/aerospace-news/2025/us-proposes-the-f-35-fighter-jet-to-india-despite-current-restrictions-on-tuerkiye
Alıntı YapUS proposes the F-35 fighter jet to India despite current restrictions on Türkiye

Evet Abd Hindistan'a f-35 teklif etmiş üstelik  en az 5 batarya s-400 aldığı halde.
"S-400 radarı içindeki kod ilen ruslar f35'in sırlarını çözer" lafonten masalının sonuna geliyoruz.
Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 14 Şubat 2025, 13:19:15F35 ten kurtulmamız bir Allahın lütfu diyen Albayımız

İlk başlarda ben Albay'ımızın abarttığını düşünüyordum. Artık onunla aynı fikirdeyim. ABD'de dün aşı karşıtı birisi Sağlık Bakanı oldu! Federal Eğitim Bakanlığını lağvediyorlar. "Niye Donanmayı lağvetmiyorsunuz o zaman?" diye sordum, elma ile armudu kıyaslıyorsun dediler. Eğitimli iş gücü yetiştirmek en sert savaşımız değil mi, bu nasıl kafa?

Bu kafadaki ABD'den bir cacık olmaz. F35'in bakımını ve yedek parça tedarğini dahi 10 yıla kalmaz yapamaz hale gelir bunlar. Yaşayan görecektir. Bırakın alan alsın. Belalarını tez vakitte bulurlar, artık eminim bundan. Biz işimize bakalım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 14 Şubat 2025, 15:20:51
Alıntı yapılan: Denizci16 - 14 Şubat 2025, 13:19:15F35 ten kurtulmamız bir Allahın lütfu diyen Albayımız

İlk başlarda ben Albay'ımızın abarttığını düşünüyordum. Artık onunla aynı fikirdeyim. ABD'de dün aşı karşıtı birisi Sağlık Bakanı oldu! Federal Eğitim Bakanlığını lağvediyorlar. "Niye Donanmayı lağvetmiyorsunuz o zaman?" diye sordum, elma ile armudu kıyaslıyorsun dediler. Eğitimli iş gücü yetiştirmek en sert savaşımız değil mi, bu nasıl kafa?

Bu kafadaki ABD'den bir cacık olmaz. F35'in bakımını ve yedek parça tedarğini dahi 10 yıla kalmaz yapamaz hale gelir bunlar. Yaşayan görecektir. Bırakın alan alsın. Belalarını tez vakitte bulurlar, artık eminim bundan. Biz işimize bakalım.

Trump'ın " Federal Eğitim Bakanlığını kapatalım" konuşmasını gördüm.
Adam diyor ki eğitime en çok parayı biz harcıyoruz, uluslararası sıralamada 40. yız , en buyuk düşmanımız Çin ilk 5'te " dedi...

Adam tam bir kapitalist Ceo kafasıyla ülkeyi yönetiyor. Zarar eden ,çok para harcayıp az verim sağlayan kurumun gözünün yaşına bakmıyor...

Bizim için iyi yan şu: Parayı versen , ABD'nin rakibi olmayacaksan sana herşeyi  satarım kafasında... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz