F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17%)
EF-2000 Tranche3
41 (46.6%)
Rafale
11 (12.5%)
SU-35
13 (14.8%)
MİG-35
4 (4.5%)
SU-57
20 (22.7%)
JF-17 Block3
9 (10.2%)
FC-31
10 (11.4%)

Toplam Oy Verenler: 88

https://x.com/SavunmaSanayiST/status/1898644919507394979

Rusya drone'lar için geliştirdiği yeni savunma füzesini tanıtmış...

Tamam ABD-Avrupa savunma sistemleri almayalım da bu nedir sayın Marmara :D  :D  :D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Mart 2025, 19:59:13https://x.com/SavunmaSanayiST/status/1898644919507394979

Tamam ABD-Avrupa savunma sistemleri almayalım da bu nedir sayın Marmara :D  :D  :D

Bu videonun F-35 ile ne alakası var?
Savaşta dron saldırından binlerce her 2 taraftan da asker ölüyor. Bu saldırının Rusya veya ABD ile ne alakası var. Anglosakson,Fransız veya Türk askeri olunca farklı mı olurdu. Batının silahları terminatör olsaydı Kremlin önünde Zelenski çoktan askeri geçit düzenlerdi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: marmara - 09 Mart 2025, 20:06:44
Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Mart 2025, 19:59:13https://x.com/SavunmaSanayiST/status/1898644919507394979

Tamam ABD-Avrupa savunma sistemleri almayalım da bu nedir sayın Marmara :D  :D  :D

ABD-AB sialh sistemlerine bu başlıkta

Bu videonun F-35 ile ne alakası var?
Savaşta dron saldırından binlerce her 2 taraftan da asker ölüyor. Bu saldırının Rusya veya ABD ile ne alakası var. Anglosakson,Fransız veya Türk askeri olunca farklı mı olurdu. Batının silahları terminatör olsaydı Kremlin önünde Zelenski çoktan askeri geçit düzenlerdi.

ABD-AB silah sistemlerini bu başlıkta yetersizlikle suçluyorsunuz da bu sadece Batı sistemleri için geçerli değil demek istedim...

On yıllardır kendi yaptığı silah sistemlerini kullanan Rusya ile tüm silah sistemleri Rus olan Ukrayna'nın 2 senedir edindiği  hiç tanımadığı-lojistik-eğitim imkanı olmayan Batı sistemlerle Rusya ile bu kadar başa baş mücadele etmesi büyük başarı...

Biraz objektif bakarsanız bana hak vereceksiniz... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Mart 2025, 21:30:24ABD-AB silah sistemlerini bu başlıkta yetersizlikle suçluyorsunuz da bu sadece Batı sistemleri için geçerli değil demek istedim...

On yıllardır kendi yaptığı silah sistemlerini kullanan Rusya ile tüm silah sistemleri Rus olan Ukrayna'nın 2 senedir edindiği  hiç tanımadığı-lojistik-eğitim imkanı olmayan Batı sistemlerle Rusya ile bu kadar başa baş mücadele etmesi büyük başarı...

Biraz objektif bakarsanız bana hak vereceksiniz...

Eğri oturup doğru konuşalım. Saddam'ın ordusu da neredeyse tamamen Sovyet yapımı silahla savaştı ve 2 defa ABD karşısında yenildi. Ukrayna'ya kıyasla Irak ordusunun bu kadar fazla envanteri yoktu, dışarıdan yardım da gelmedi.

Diğer taraftan Vietnam savaşında Sovyetler tuvalet kağıdına kadar temin etmişti ve Sovyet silahları ile ABD'ye karşı adeta kök söktürmüştü. Aynı şekilde lojistik sıkıntı, o dönemde tanımayan yeni Sovyet silahları ve havadan 7/24 bombalanmasına rağmen savaşı kazandılar. Hatta Pentagon Vietnam'da tropik ormanları bile uçaklar ile  kimyasal silahlar ile zehirlediler. ABD kaçtı ama ardından Güney Vietnam diye kukla devlet bırakmıştı Tayvan gibi, full batı silahları ile donatılmış. Kuzeydeki komunistler 1 ay içerisinde adeta ezdi geçti onları.

Demek ki neymiş, batı silahları UFO veya terminatör değil. Aynı şekilde Rus silahları için de geçerli. Mesajı Paylaş

Şu ortamda ABD'ye güvenip uçak alınırmı iyi düşünmek lazım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Efes - 10 Mart 2025, 12:18:48Şu ortamda ABD'ye güvenip uçak alınırmı iyi düşünmek lazım.

Daha ne Düşüneceğin. Bu durumda alınmaz Ankara'da evlendiğim karıyı Washington'a gerdeğe bırakamam. Bir de düğün sahibi olarak üzerine tonlarca altın vereceğim başlık olarak..

Bu saçmalığın boyutunu az çok anlatabiliyor muyum? Mesajı Paylaş

Satsalar havada kaparız. Bu fiyata böyle bir uçak var mı dünyada neredeyse F16 fiyatına F15 performansında üstüne birde 5. nesil radara yakalanmayan uçak. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Evet forumlarda tartışılan malum konuya deyinmişler Mesajı Paylaş

Sizce devre dışı bırakılabilir mi? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz