F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.4%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.3%)
Rafale
11 (12.8%)
SU-35
12 (14%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.3%)
JF-17 Block3
9 (10.5%)
FC-31
11 (12.8%)

Toplam Oy Verenler: 86

2  adet  az  değilmi?   şöyle  10  tane  kadar  gelseydi  eğitim  amaçlı  çok  iyi olurdu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 06 Ocak 2012, 11:46:17
2  adet  az  değilmi?   şöyle  10  tane  kadar  gelseydi  eğitim  amaçlı  çok  iyi olurdu.

Bencede az lakin, mesaj içeren bir sipariş olmuş gibi... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 06 Ocak 2012, 11:46:17
2  adet  az  değilmi?   şöyle  10  tane  kadar  gelseydi  eğitim  amaçlı  çok  iyi olurdu.
Hayir olmazdi, Amerika'da cikan raporlarda kendi hukumetlerine F35'te varolan eksikliklerden dolayi uretimi yavaslatmayi oneriyorlar. Biz keyfi davranmamaliyiz, raporlara gore bizde isi agirdan aliyoruz ve baslangic icin 2 F35 siparisi bence mantikli bir is. Mesajı Paylaş

2015 yılına kadar  uçaktaki  problemler  çözülür  inşallah.  Mesajı Paylaş

Değerli arkadaşlar hiç bu yazılarrdan kendimize bir hisse çıkarabildikmi veya bu konuda kendini uzman olarak görenler bundan bir hisse çıkrıyorlarmı hisse şu İYİ BİR SAVAÞ UÇAĞI YAPARSANIZ HER ZAMAN ALICINIZ OLUR.Yani araştırmadan ve uçak yapma fikrimizden asla caymayıp bilakis bunu bir an önce gerçekleştirip pazardan faydalanmalıyız. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: AYDIN - 07 Ocak 2012, 18:12:00
Değerli arkadaşlar hiç bu yazılarrdan kendimize bir hisse çıkarabildikmi veya bu konuda kendini uzman olarak görenler bundan bir hisse çıkrıyorlarmı hisse şu İYİ BİR SAVAÞ UÇAĞI YAPARSANIZ HER ZAMAN ALICINIZ OLUR.Yani araştırmadan ve uçak yapma fikrimizden asla caymayıp bilakis bunu bir an önce gerçekleştirip pazardan faydalanmalıyız.

Bu sadece uçak için değil, herşey için geçerli. :)
Eh savunma sanayi alanında da çok hızlı ilerleme sağladığımızı söyleyebilirim. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hocam 10 taneyi napicaksiniz?Bu siparislerin asil sebebi bu ucagi test etmek ve denemek.Bu yuzdende 2 adet siparis edildi.Lakin ucaktan memnun kalinir ise bu siparis 100 kusuru bulucak.Ancak yazdiklarim yanlis anlasilmasin Turkiye bu 2 siparisi vererek tercihini belli etti zaten.F 35 hayirli olsun.
Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Bugün bazı gazetelerde f35 ile ilgili abdli bir uzmanın abdli yetkililere bu projeden çıkmakla ve projeyi bitirmekle ilgili sözleriyle alakalı haber vardı.f35 ten ilk etapta 100 tane alacakken bizi öyle bir hale getirdiler ki 2 tane sipariş verdik.şimdi onuda almamamız için sürekli haberler çıkıyor.UYARIYORUM:
1-''ey devletim!bu projeye katıldın ve locheed şirketiyle süper bir silah ürettin.muhtemelen bu coğrafyada en iyi uçağa sahip olacaksın.israil lobisi abddeki yetkililere baskı yaparak türkiyeyi bu projeden çıkarttırmaya uğraşıyor.türkiye çıktığında proje devam edecek ve bu sefer israil bizim kendi yaptığımız projeye katılıp uçak alacak.
2-türkiye bu teknolojiyi mutlaka aldığı gibi yeni yaptığı ve adı UKAB T-1 olduğu söylenen harikulade savaş uçağına da devam etmeli.
3-ne olursa olsun parasal olaylar ve söylentilerin arkasında başka sebebler olduğunu bilin.burada yorum yapan ve başka yerde yorum yapan arkadaşlar sakın oyuna düşmesin.bu proje abd ve türkiye arasında yapılan gizli bir projeyken birden açığa çıkmasına neden olan da türkiyedeki bir kişidir.abd ve türkiye ortaklığı israil tarafından kıskanılmaktadır.muhtemelen locheed şirketi de bu proje için türkiyeye taşınabilir.o zaman bazı devletler iyiden iyiye çatlayacak.olaya böyle bakın lütfen.yok şurası bozuk yok parası fazla yok yanlış işleyen meknizmaları var yalanlarına herkesi inandırıp halkımızın:''ya aptal gibi bu projeye niye giriyoz deyip devlete baskı yapmasını ve bu projeden çıkmasını sağlayacaklar.''sakın oyuna gelmeyin.hem bu uçakla hem de yerli savaş uçağı ukabla yola devam Mesajı Paylaş

Evet guzel bir bilgiyi paylasmak istiyorum.ABD deniz piyadelerine bagli bir F 35 ilk gece ucusunu yapmis.Yapilan aciklamaya gore Edward hava ussunden kalkmis ve gun batimindan sonra 18.20´de ussune donmus.Ayrica arkadaslar bu ucus F 35´in ilk gece ucusu olarak kayda gecti.Yakin zamanda da ABD savunma bakani Panetta F 35 tesislerini denetlemisti.
Saygilar Mesajı Paylaş
Adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur.

Alıntı yapılan: BERKCAN SOYKAN - 08 Ocak 2012, 19:32:38
Bugün bazı gazetelerde f35 ile ilgili abdli bir uzmanın abdli yetkililere bu projeden çıkmakla ve projeyi bitirmekle ilgili sözleriyle alakalı haber vardı.f35 ten ilk etapta 100 tane alacakken bizi öyle bir hale getirdiler ki 2 tane sipariş verdik.şimdi onuda almamamız için sürekli haberler çıkıyor.UYARIYORUM:
1-''ey devletim!bu projeye katıldın ve locheed şirketiyle süper bir silah ürettin.muhtemelen bu coğrafyada en iyi uçağa sahip olacaksın.israil lobisi abddeki yetkililere baskı yaparak türkiyeyi bu projeden çıkarttırmaya uğraşıyor.türkiye çıktığında proje devam edecek ve bu sefer israil bizim kendi yaptığımız projeye katılıp uçak alacak.
2-türkiye bu teknolojiyi mutlaka aldığı gibi yeni yaptığı ve adı UKAB T-1 olduğu söylenen harikulade savaş uçağına da devam etmeli.
3-ne olursa olsun parasal olaylar ve söylentilerin arkasında başka sebebler olduğunu bilin.burada yorum yapan ve başka yerde yorum yapan arkadaşlar sakın oyuna düşmesin.bu proje abd ve türkiye arasında yapılan gizli bir projeyken birden açığa çıkmasına neden olan da türkiyedeki bir kişidir.abd ve türkiye ortaklığı israil tarafından kıskanılmaktadır.muhtemelen locheed şirketi de bu proje için türkiyeye taşınabilir.o zaman bazı devletler iyiden iyiye çatlayacak.olaya böyle bakın lütfen.yok şurası bozuk yok parası fazla yok yanlış işleyen meknizmaları var yalanlarına herkesi inandırıp halkımızın:''ya aptal gibi bu projeye niye giriyoz deyip devlete baskı yapmasını ve bu projeden çıkmasını sağlayacaklar.''sakın oyuna gelmeyin.hem bu uçakla hem de yerli savaş uçağı ukabla yola devam

aynen bende boyle düsünüyordum ama yetersiz bilgi ile yazmamıstım. hislerime tercüman oldun,
100 adet iken siparisin 2 ye düsmesinin ikinci bir yanıda gerekli testlerin ülkemize özgü geliştirmeler ve özelleştirilmesi ile gereken miktar sipariş edilir. İsrail her konuda taş koyduğu gibi modern uçaklarımızın olmasına da taş koyma çalışmaları olmayacağına inanmak biraz polyannacılık olur. Oyun malesef yabancıların dürtmesi ile gene milletimizin elinden çıkıyor.. Asıl onların oyununa gelmemek gerek..
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz