F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.6%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.9%)
Rafale
11 (12.9%)
SU-35
12 (14.1%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.5%)
JF-17 Block3
9 (10.6%)
FC-31
10 (11.8%)

Toplam Oy Verenler: 85

Onu bilmiyorum. Üretim hattından bugüne kadar çıkan uçaklar testlere devam ediyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

2011'de 13 uçak teslim edilmiş.

2012'de ise 30 Uçak teslim edilmiş.  Bu uçakların 11 adeti Konvansiyonel Kalkış ve İniş (CTOLs), 18 adeti Kısa Kalkış / Dikey İniş (STOVL) ve 1 adeti de uçak gemisi (CV) modeli. STOVL uçakların ikisi İngiltere'ye verilmiş. Gerisi ABD'de.

2012 test programında F-35A uçuş araştırma test uçağı 291 uçuş ve  2.573 testi başarıyla geçti. F-35B Uçuş araştırma test uçağı 396 uçuş ve 2.443 test gerçekleştirdi. F-35C 239 uçuş  ve 2.247 test gerçekleştirdi. F-35B de 102 dikey iniş gerçekleştirdi.

100. uçak üretim hattına alındığına göre bu sene oldukça fazla sayıda uçak teslim edilecek demektir.  ::) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Yabancı haber kaynaklarında bizim F-35 projesindeki durumumuz ile ilgili ilginç haberler var. SSM'den bir yetkili F-35 projesindeki gecikmeler, maliyet artışları ve alıcıların siparişlerindeki indirimler nedeniyle bizim şiparişimizin süresiz olarak ertlendiğini söylemiş. Ancak projeden ayrılmayı düşünmüyormuşuz. Gelişmeleri izleyecekmişiz.

Hava Kuvvetlerinden bir yetkili de bildiğimiz gibi gelecek için yapılan planlamaların bozulabileceğini belirtmiş. SSM'den üst düzey başka bir yetkili de duruma göre başka bir uçak alınabileceğini belirtmiş. EF2000'in tercih edilmeyeceğini, ancak F-16 alınabileceğini  de eklemiş. Mesajı Paylaş

Sayın SKYWOLF nerede okudunuz tam olarak? Mesajı Paylaş

O zaman en asagı 60 tane f 16 gerekir o kadar ucak emekli olacak Mesajı Paylaş

Hollanda'nın ikinci F-35'i üretim hattında... Mesajı Paylaş

Bu belirtilen F-16 alımı oluşucak tahmini gecikmeler için bir stop-gap çözümü olacak sanırım yanlışmıyım? tabi olursa Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz