F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.6%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.9%)
Rafale
11 (12.9%)
SU-35
12 (14.1%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.5%)
JF-17 Block3
9 (10.6%)
FC-31
10 (11.8%)

Toplam Oy Verenler: 85

Evet doğru. O verilerin güvenliği sadece bize bağlı değildir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2018, 11:55:45
Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 01 Haziran 2018, 11:49:46
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2018, 11:39:22
F-35'i neden S-400'lere yakın tutmamızdan endişeleniyorlar?

S-400 radarları üzerinden f-35'in stealthliğine dair verileri alabilirler diye olabilir mi ? Hangi menzilde hangi irtifada hangi şartlarda yakalanabiliyor. Yapılması gereken özel radar algoritmalarını temsil etme vs.

Kosova savaşını hatırlayın kordinasyonlu arama f-117'yi yakalattı. Kordinasyonlu sağlanan bilgiler s-500 radarlarının geliştirilmesi için veriler sağlayabilir diye düşünüyorum. Veya amerikanın ultra güvenlik endişeleride olabilir.

Aynı durum İsrail için de geçerli değil mi? İsrail'in hemen yanı başında, Suriye'de Rus hava savunma sistemleri yok mu?
Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Tamam ama İsrail F-35 kullanıyor. İsrail'in F-35'leri Suriye'deki Rus hava savunma sistemlerinin sürekli menzili içerisinde. Sadece kara değil, deniz unsurlarının da menzilinde. Ruslar bu  durumda İsrail F-35'lerini takip ederek radar sinyallerini çözümleyebilirler. Ancak bu gerekçeyle İsrail'e kimse F-35 vermeyelim demiyor! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

İş İsrail'in Suriye'yi bombalamasına gelince nedense o Rus hava savunma sistemleri birden  İsrail uçaklarını görmezden geliyor sessizleşiyor. Sözde Rusya Suriye'yi koruyor. O zaman neden İsrail elini kolunu sallaya sallaya her zaman Suriye'yi bombalıyor? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Haziran 2018, 19:22:03
İş İsrail'in Suriye'yi bombalamasına gelince nedense o Rus hava savunma sistemleri birden  İsrail uçaklarını görmezden geliyor sessizleşiyor. Sözde Rusya Suriye'yi koruyor. O zaman neden İsrail elini kolunu sallaya sallaya her zaman Suriye'yi bombalıyor?

Elektronik karıştırma yüzünden olabilir mi? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 01 Haziran 2018, 20:19:03
İş İsrail'in Suriye'yi bombalamasına gelince nedense o Rus hava savunma sistemleri birden  İsrail uçaklarını görmezden geliyor sessizleşiyor. Sözde Rusya Suriye'yi koruyor. O zaman neden İsrail elini kolunu sallaya sallaya her zaman Suriye'yi bombalıyor?

Elektronik karıştırma yüzünden olabilir mi?
Sayın SKYWOLF hadi Suriye'nin eski sistemlerini anladıkta Rusların sistemleridemi elektronik karıştırma ile etkisiz hale geliyor? Suriye'de S-300 var S-400'de vardı bildiğim kadarıyla bunlardan en gelişmiş sistemler diye bahsediliyor ben inanamıyorum şahsen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Haziran 2018, 20:38:49

Sayın SKYWOLF hadi Suriye'nin eski sistemlerini anladıkta Rusların sistemleridemi elektronik karıştırma ile etkisiz hale geliyor? Suriye'de S-300 var S-400'de vardı bildiğim kadarıyla bunlardan en gelişmiş sistemler diye bahsediliyor ben inanamıyorum şahsen.

Hocam Rusya Neden Suriye'de diye bir kitap var. Salih yılmazın. Kitabın geneline bakamadım ama içinde bazı nüanslar var. Bölgede Abd (İsrail), Rusya, Pyd iş birlikli çalışıyor. Abd şu sıralar çekildi ve izlemede Ruslar tüm bombardımanı yapıp pyd ye alan açtı . Abd bizim tepkimizi çekmemek için bunu ruslara devretti.

Ruslar artık ülkeyi bir tutmanın hayalinden vazgeçmiş durumdalar, Amerikada içinde Esedin olmadığı senaryolarda ısrar etmekten. İsrailin yaptığı operasyonlarla bölüşme masasında söz sahibi olmak .

Þu şartlarda Suriyenin bölünmekden başka şansıyok. Keza bunun karşısındaki en büyük engel Rusya istediği daimi deniz üssü ve hava üssünü elde etti. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: fırtına06 - 01 Haziran 2018, 20:38:49

Sayın SKYWOLF hadi Suriye'nin eski sistemlerini anladıkta Rusların sistemleridemi elektronik karıştırma ile etkisiz hale geliyor? Suriye'de S-300 var S-400'de vardı bildiğim kadarıyla bunlardan en gelişmiş sistemler diye bahsediliyor ben inanamıyorum şahsen.

+1
İşte anlamadığım ve daha önce defalarca sorduğum soru bu!
İsrail uçakları elini kolunu sallaya sallaya Suriye'de istediği hedefleri vuruyor senelerdir. Hatta hatırlarsınız bir keresinde yakıt tankları Urfa'ya düşmüştü. Bu uçakları Ne Suriye radarları ne de bizimkiler göremiyor demek ki! Hadi onlar göremiyor varsayalım, geçen ABD ve İngiliz seyir füzelerinin büyük bölümü imha eden Rus hava savunma sistemleri de mi göremiyor? Mesajı Paylaş

F-35 testlerinde F-16nin eşlik etmesi normal birşey mi yoksa bunlar Türk ne yapacakları belli olmaz kafasına bir tedbir falan miydi merak ettim Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz