F-35 Müşterek Taarruz Uçağı Projesi

Başlatan Felix, 22 Mart 2009, 00:38:42

« önceki - sonraki »

serkan1976, mehmet05 ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

F-35 LERİN İPTALİ DURUMUNDA ALTERNATİF ALINABİLECEK UÇAKLAR!

Gripen NG
15 (17.4%)
EF-2000 Tranche3
39 (45.3%)
Rafale
11 (12.8%)
SU-35
12 (14%)
MİG-35
4 (4.7%)
SU-57
20 (23.3%)
JF-17 Block3
9 (10.5%)
FC-31
11 (12.8%)

Toplam Oy Verenler: 86

Daha yeni yenimi şüphe etmeye başladın? Her hastalığın bir uzman hekimi var.

Özür dilerim haddim değil bir de sen o uzmanlara görünsen ne dersin? Mesajı Paylaş

Gorundum. Akil sagligim yerinde cikti. Ama rtenin boyle bir raporu oldugundan emin degilim. Hani bir gozukse? Bak Trump baskan olmadan once aldi raporu impiiç edilmemek icin. Hani diyorum... ::) Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Tamam. O zaman sorun yok. Þahsına sevindim. Mesajı Paylaş

Hava kuvvetlerine,100 adet F-35A alımı yapıcalacak. 20 adette deniz kuvvetlerine F-35B alımı yapılacak. Hepsini toptan söylüyor. Mesajı Paylaş

Deniz kuvvetleri için 16+16 olarak 32 adet alınması planlanmıyor muydu? 20 olarak mı kararlaştırıldı ? Mesajı Paylaş

Geçen bir yerde okumuştum, Dzkk savunma bakanlığına 20 adet F-35B uçağı alımı için talepte bulundu diye. Bulursam siteye atarım. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BlackHawk89 - 16 Aralık 2018, 21:32:00
F35 gelmeyecek bence.

Sen hele bir sus. Kararini saniye basinda degistiren Mr.President verecek. Mesajı Paylaş

Cumhurbaşkanı dün Donald Trump ile görüşmüştü. O görüşmede zaten bu konu da görüşülmüştür ve TCG Anadolu ve Trakya için B versiyonda istenmiştir. Mesajı Paylaş

Alıntı Yap
TAH Savunma
‏ @TAHSAVUNMA

Japon Hava Kuvvetleri, @LockheedMartin'den alacağı F-35'lerin sayısını arttırarak 147 adet sipariş ettiğini bildirdi. Bu F-35 siparişlerinin 42 adedinin F-35B, geri kalanının F-35A olduğu öğrenildi.Böylelikle F-35'ten en fazla sipariş veren ülke (ABD yurt içi alıcı) Japonya oldu.

https://twitter.com/TAHSAVUNMA/status/1075091710877798403
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz