MERKAVA II

Başlatan SKYWOLF, 03 Ağustos 2020, 15:37:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

• Gösterim 7,465 
  • Kara Araçları Galerisi/ Land Vehicles Galllery
  • 23 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

1948 yılında İsrail'in kuruluş savaşının anlatıldığı bir film vardı. ABD ordusunun desteği o film de bile açıkça anlatılıyordu.
Kirk Douglas başroldeydi.
Mutlaka izleyin

Devlerin Gölgesi Mesajı Paylaş

Merkava Mk. 2D
2016  kışı
Golan Tepeleri...

Mesajı Paylaş

Kulenin arkasındaki sıralanmış zincirler ne işe yarıyor? Mesajı Paylaş

Forumdaki tank uzmanlari yanlis ise duzeltsin ama

Bildigim kadariyla anti-tank muhimmati oralara carparak, dogrudan tanka carpmadan isabet ettigi icin verebilecegi zarari azaltiyor. Tankin tarete baglandigi kisim zayif noktasi cunku

Tankin agirligini fazla arttirmadan fazladan direnc vermek icin.. Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 03 Ağustos 2020, 19:11:06
Forumdaki tank uzmanlari yanlis ise duzeltsin ama

Bildigim kadariyla anti-tank muhimmati oralara carparak, dogrudan tanka carpmadan isabet ettigi icin verebilecegi zarari azaltiyor. Tankin tarete baglandifi kisim zayif noktasi cunku

Tankin agirligini fazla arttirmadan fazladan direnc vermek icin..

Tabiki de öyle bir amaci yok. Atgm'ler subsonic gittigi icin o "etki" olusmaz.

O zincirler, namlu saat oniki pozisyonundayken taretin tam arkasinda yer aliyor. Dunyada sadece merkavalarda bulunan arkadaki personel giris-cikis kapagini engellemesin diye yapilmis bir sey o. Bir de personel 175+ boyundaysa kafasini carpmasin diye. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz