Cezalılar

Başlatan SKYWOLF, 15 Ağustos 2020, 11:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Nisan 2024, 13:48:58
Alıntı yapılan: fırtına06 - 27 Nisan 2024, 00:15:16
Sayın aydındurmus çeşitli konularda saçma sapan iletiler atmaya devam ettiğinden ötürü 1 hafta ceza almıştır. Kendisinin 1 hafta boyunca dinlenerek ne yaptığını düşünmesini öneririm. Aklı başında iletiler yazmaya başlayacağına inanıyorum.

Aha Fırtına06 AydınDurmuş'u bir haftalığına uzaya tatile göndermiş. Nükleer motoruyla mı gitti acaba? ::) ::) ;D ;D ;D

Vallaha abi eğer iletilerini düzeltip abuk sabuk şeyler yazmaya devam ederse onu nükleer motoru da kurtaramaz uzayda sürüklenir durur :) :) :) Mesajı Paylaş

Alışmıştık aslında... Mesajı Paylaş

Nikola Tesla ile de dalga geçmişlerdi zamanında , bilimsel açıdan denemeden bilemeyiz. Belki dediği doğrudur ?? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 27 Nisan 2024, 15:54:33
Nikola Tesla ile de dalga geçmişlerdi zamanında , bilimsel açıdan denemeden bilemeyiz. Belki dediği doğrudur ??

Allah muhafaza doğru çıkarsa bu forumla bin yıl dalga geçer medeniyetimiz
IBM in kurucusuyla bile alay ediyorlar ona acımayan bize neler yapar. Adam şöyle demiş "Dünyada sadece 5 bilgisayarı kaldırabilecek bir pazar var kimse evinde bir bilgisayar istemez"
Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 27 Nisan 2024, 14:01:35
İster misiniz bir haftalık boş vakiti iyi değerlendirmiş projesini tamamlamış olsun

İsterim tabi. Keşke... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Aydın beyin döndüğünde nasıl bir profil çizeceğini merakla bekliyorum. Gerçekten renkli bir kişiliğe benziyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 27 Nisan 2024, 13:48:58
Aha Fırtına06 AydınDurmuş'u bir haftalığına uzaya tatile göndermiş. Nükleer motoruyla mı gitti acaba? ::) ::) ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 27 Nisan 2024, 15:54:33
Nikola Tesla ile de dalga geçmişlerdi zamanında , bilimsel açıdan denemeden bilemeyiz. Belki dediği doğrudur ??

Bir tane uygulaması olmayan araştırma mı olur? Mesajı Paylaş

Bu arada  sn. aydındurmus'un uzaydaki tatili bitti umarım daha aklı başında iletilerle forumda devam eder. Ama bu sefer warp motorunu buldum derse galaksiler arası yolculuğa çıkacak herhalde bir daha döner mi bilmiyorum :D :D :D Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz