Cumhurbaşkanı Açıklamaları

Başlatan Commander, 19 Ağustos 2020, 17:21:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Reuters: Türkiye iki bölgede kaynak buldu
Reuters yayınladığı haberde ismi verilmeyen bir yetkilinin, biri ciddi büyüklükte olmak üzere Karadeniz'de iki bölgede enerji kaynağı bulunduğunu ifade ettiği aktarıldı. Mesajı Paylaş

Nüket durunun petrol şarkısı hatırlayanınız var mı? Eğer o yıllarda şöyle bir haber gelse ülkenin feleği dönerdi. Þimdi bakıyorumda insanlarda heyecanı göremiyorum. Ya lever atladık beklentimiz büyük veyahut konunun ehemmiyetinin farkında değiliz. Mesela enerji ceşitliliği acısından nükleer santrallerin devreye girmesini 4 gözle bekliyorum. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 20 Ağustos 2020, 01:48:41
Nüket durunun petrol şarkısı hatırlayanınız var mı? Eğer o yıllarda şöyle bir haber gelse ülkenin feleği dönerdi. Þimdi bakıyorumda insanlarda heyecanı göremiyorum. Ya lever atladık beklentimiz büyük veyahut konunun ehemmiyetinin farkında değiliz. Mesela enerji ceşitliliği acısından nükleer santrallerin devreye girmesini 4 gözle bekliyorum.

Devlet ciddiyeti kalmadığı için insanlara palavraymış gibi geliyor. Bi' de bu tür haberler ''müjdemi isterim'' şeklinde verilmez. Sanki çocuğa lolipop şekeri mi alıyorsunuz yahu! Bulduysanız, gereği neyse o yapılır zaten. Bakalım bu müjdeli haberin halka yansıması olacak mı? İnşallah işletme haklarını Cengiz İnşaat veyahut BMC' ye vermezler... Bence O zenginlikler alanın bulanın elinde kalacak. Millete oradan zırnık koklatmazlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Partikül - 20 Ağustos 2020, 02:50:44
Nüket durunun petrol şarkısı hatırlayanınız var mı? Eğer o yıllarda şöyle bir haber gelse ülkenin feleği dönerdi. Þimdi bakıyorumda insanlarda heyecanı göremiyorum. Ya lever atladık beklentimiz büyük veyahut konunun ehemmiyetinin farkında değiliz. Mesela enerji ceşitliliği acısından nükleer santrallerin devreye girmesini 4 gözle bekliyorum.

Devlet ciddiyeti kalmadığı için insanlara palavraymış gibi geliyor. Bi' de bu tür haberler ''müjdemi isterim'' şeklinde verilmez. Sanki çocuğa lolipop şekeri mi alıyorsunuz yahu! Bulduysanız, gereği neyse o yapılır zaten. Bakalım bu müjdeli haberin halka yansıması olacak mı? İnşallah işletme haklarını Cengiz İnşaat veyahut BMC' ye vermezler... Bence O zenginlikler alanın bulanın elinde kalacak. Millete oradan zırnık koklatmazlar.
Olacağı o zaten. Cuma'ya kadar minarenin kılıfını hazırlıyorlar. Kim nereden ne kadar pay alacak. Onu belirleyip "müjde" verecekler. Mesajı Paylaş

Trakya bölgesinde son 7-8 yıldır baya sondaj çalışması var. En son ikamet ettiğim kasaba da kuyu açıldı. Bazılarında üretim var, bazılarında yeterli miktar bulunmuyor veya çıkarma maliyeti karşılanıyor diye üretim olmuyor. Mesajı Paylaş

Haber 2 gün bekletmek bence doğru bir karar. Geçmişten beridir her yıl petrol bulduk gaz bulduk diye haberler yapılıyor. Insanlar artık pek ilgi göstermiyor. Buda onlar gibidir diye ilgi olmazdı. Ama müjde şeklinde ve 2 gün sonraya bırakılması demekki ciddi bir gelişme şeklinde algılanacaktır. Dolar kuru bile geriledi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 20 Ağustos 2020, 04:01:32
Alıntı yapılan: Partikül - 20 Ağustos 2020, 02:50:44

Devlet ciddiyeti kalmadığı için insanlara palavraymış gibi geliyor. Bi' de bu tür haberler ''müjdemi isterim'' şeklinde verilmez. Sanki çocuğa lolipop şekeri mi alıyorsunuz yahu! Bulduysanız, gereği neyse o yapılır zaten. Bakalım bu müjdeli haberin halka yansıması olacak mı? İnşallah işletme haklarını Cengiz İnşaat veyahut BMC' ye vermezler... Bence O zenginlikler alanın bulanın elinde kalacak. Millete oradan zırnık koklatmazlar.
Olacağı o zaten. Cuma'ya kadar minarenin kılıfını hazırlıyorlar. Kim nereden ne kadar pay alacak. Onu belirleyip "müjde" verecekler.

Bence bu hazırlık çoktan yapılmıştır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bunlar petrol-doğalgaz buldularsa artık 2071'e kadar iktidarda kalırlar 😎😎😎 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 20 Ağustos 2020, 10:30:07
Bunlar petrol-doğalgaz buldularsa artık 2071'e kadar iktidarda kalırlar 😎😎😎

Öyle bir rezerv varsa bile, 5 yıldan önce piyasaya sunulamaz.  ;D O zamana kadar, kim öle kim kala! Mesajı Paylaş

Bugun Persembe ,Cumaya az kaldi bir miktar daha sabir diyorum hele bir isitelim mujdeyi sonra degerlendirmesini yapariz enine boyuna.

Ekte paylasmakta oldugum link."Karadeniz de tarafimizca gerceklestirilmis olan tum Gaz +Petrol  aramalarini iceren bilgi icermekte .Sondaj derinlikleri konumlari vs. Sizden ricam icerigi odaklanmaniz "

https://www.diplomatikstrateji.com/karadenizdeki-sondaj-faaliyetleri/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz