Murasame Sınıfı Destroyer

Başlatan SKYWOLF, 30 Ağustos 2020, 11:58:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Japon rahatça satış yapabilse ve arada abd olmasa tam bizlik gemi. Gelmiş mid-life yaşına alacaksın bunu takacaksın çafrad çfr + teirs (çafrad umr'ye gerek yok.) doldur 16 siper 32 g-40, 8 gezgin sal akdenize. Dehşeti yaşatsın. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 04 Eylül 2020, 07:53:48
Japon rahatça satış yapabilse ve arada abd olmasa tam bizlik gemi. Gelmiş mid-life yaşına alacaksın bunu takacaksın çafrad çfr + teirs (çafrad umr'ye gerek yok.) doldur 16 siper 32 g-40, 8 gezgin sal akdenize. Dehşeti yaşatsın.

Hocam biraz tuzlu ama ben olsam Çinlilerin Type055 modelini seçerdim 112 Vls. Gezginler, Essm/2, G-40 gibi füzeler koyardım. Elektronik altyapı tamamen bizim radar vb ayrıca smart-L kullanırdım kraliyet donanması kullanıyor mesela. Yerli top var birde 16x Atmaca ile çok iyi bir gemi olurdu olsaydı. Mesajı Paylaş
Ayakta ölmek,diz üstü yaşamaktan daha iyidir.

Alıntı yapılan: Commander - 04 Eylül 2020, 10:48:32
Japon rahatça satış yapabilse ve arada abd olmasa tam bizlik gemi. Gelmiş mid-life yaşına alacaksın bunu takacaksın çafrad çfr + teirs (çafrad umr'ye gerek yok.) doldur 16 siper 32 g-40, 8 gezgin sal akdenize. Dehşeti yaşatsın.

Hocam biraz tuzlu ama ben olsam Çinlilerin Type055 modelini seçerdim 112 Vls. Gezginler, Essm/2, G-40 gibi füzeler koyardım. Elektronik altyapı tamamen bizim radar vb ayrıca smart-L kullanırdım kraliyet donanması kullanıyor mesela. Yerli top var birde 16x Atmaca ile çok iyi bir gemi olurdu olsaydı.

Hocam Type-055 dediğin gemi adamların zumwaltt ve aegis bmd burkelere karşılık yaptıkları gemi biliyorsun dimi ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 04 Eylül 2020, 11:58:24
Alıntı yapılan: Commander - 04 Eylül 2020, 10:48:32

Hocam biraz tuzlu ama ben olsam Çinlilerin Type055 modelini seçerdim 112 Vls. Gezginler, Essm/2, G-40 gibi füzeler koyardım. Elektronik altyapı tamamen bizim radar vb ayrıca smart-L kullanırdım kraliyet donanması kullanıyor mesela. Yerli top var birde 16x Atmaca ile çok iyi bir gemi olurdu olsaydı.

Hocam Type-055 dediğin gemi adamların zumwaltt ve aegis bmd burkelere karşılık yaptıkları gemi biliyorsun dimi ?

Evet hocam güzel olurdu tabi para olaydı :D Mesajı Paylaş

Bu gemiyi ; çafrad , gezgin , G-40 , Atmaca , siper donatırsak harika bir gemi olur diyorsunuz.

Bunları ben taktıktan sonra niye bu gemiyi alayım ki?
Zaten bu dediklerinizin takılmış hali Tf-2000 değil mi?

Onu saydığımız silah ve radar sistemlerini yapsak zaten Çin'de boş type 055 gemi gövdesi alır monte ediveririz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 04 Eylül 2020, 12:14:38
Bu gemiyi ; çafrad , gezgin , G-40 , Atmaca , siper donatırsak harika bir gemi olur diyorsunuz.

Bunları ben taktıktan sonra niye bu gemiyi alayım ki?
Zaten bu dediklerinizin takılmış hali Tf-2000 değil mi?

Onu saydığımız silah ve radar sistemlerini yapsak zaten Çin'de boş type 055 gemi gövdesi alır monte ediveririz.

Hocam öylesine diyorum ben sakin :) Mesajı Paylaş

Bunu bizdeki Perry sınıfı gemilere yapamaz mıydık? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 04 Eylül 2020, 12:31:46

Bunu bizdeki Perry sınıfı gemilere yapamaz mıydık?

Yaparsınız da hocam perryler 40 yaşında bu gemiler 20 yaşında pek fayda verim açısından düşünmek lazım. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz