2020 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 15 Aralık 2020, 15:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2020 Yılın Üyesi

Geleneksel hale gelen yılın üyesi için adaylarımızı belirleyelim isterseniz. Mesajı Paylaş
  • Gösterim 15,118 
  • Forum Kuralları ve Duyurular
  • 43 Yanıtlar

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kendimi 2021 için aday gösteriyorum. CAATSA ile beraber bilmem kaç bela ile karşılaştığımız bu yılda aday olmamayı tercih edeceğim.
:) Mesajı Paylaş

Ben bu kadar değerli arkadaşımız içerisinden カメせ , eski adı мคяครℓเ olan arkadaşımızı bu yıla aday göstermek istiyorum. Kendisi sessiz sedasız forumumuza sürekli olarak katkı yapmaya devam ediyor bu gözden kaçırılmaması gereken bir husus kendisine teşekkür etmek istiyorum... Mesajı Paylaş

Bende aynı arkadaşa oy veriyorum. カメせ Mesajı Paylaş

Ya sonuncusunda yada ondan bir öncekinde 4 oy almıştım. O dönem benim için atağa geçme yılıydı.. Tam bu sefer oldu derken barcelona (BATTLESTAR) herkese açık ara fark atmıştı.Benim 4 oy onbaşı pırpırı gibi kalmıştı  garibim.  Oyumu vermek için adaylar biraz daha olgunlassin bakalım.bizden geçti artık ahh ahh Mesajı Paylaş

Ben metin62 öneriyorum.

Görüşlerimiz ne kadar farklı olsa objektif bakış açısını beğeniyorum. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 16 Aralık 2020, 00:55:15
Ben metin62 öneriyorum.

Görüşlerimiz ne kadar farklı olsa objektif bakış açısını beğeniyorum.

+1 Mesajı Paylaş

Benim oyum eski adı "мคяครℓเ" olan üyeye. Ya o değil de, nereden bulur böyle nickleri?  ;D Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 16 Aralık 2020, 13:31:58
Benim oyum eski adı "maraşlı" olan üyeye. Ya o değil de, nereden bulur böyle nickleri?  ;D

Benim oyum size Merzifonlu hocam😎😎😎 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 16 Aralık 2020, 13:31:58
Benim oyum eski adı "мคяครℓเ" olan üyeye. Ya o değil de, nereden bulur böyle nickleri?  ;D

Google translate göre bu arkadaşın Japonca adı カメせ; kame se telaffuzuyla kaplumbağa demek miş:) Bu arkadaşımıza nasıl hitap edeceğimizi bilemediğimizden ben de oyumu @Kaplumbağa arkadaşa veriyorum. Hayırlı olsun:) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz