2020 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 15 Aralık 2020, 15:12:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ben şu altı oy alan arkadaşa oy vermek istiyorum. Kusura bakmasın adını yazamadım. Mesajı Paylaş

Bu seneki oylama iki üye arasında ve kıran kırana geçiyor bakalım ikisi de birbirinden değerli olan hangi üyemiz kazanacak... Mesajı Paylaş

Arkadaşlar benim bir önerim var SKYWOLF hocam ve diğer üyelerimiz uygun görürse sadece bu sene için bir değişiklik yapalım. Zaten oylar da çok  yakın gidiyor hem sadece bu iki kişiye gitti oylar benim önerim metin62 ve カメせ isimli üyelerimizi ikisini de 2020 yılın üyesi seçelim ne dersiniz acaba? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 31 Aralık 2020, 19:43:44
Arkadaşlar benim bir önerim var SKYWOLF hocam ve diğer üyelerimiz uygun görürse sadece bu sene için bir değişiklik yapalım. Zaten oylar da çok  yakın gidiyor hem sadece bu iki kişiye gitti oylar benim önerim metin62 ve カメせ isimli üyelerimizi ikisini de 2020 yılın üyesi seçelim ne dersiniz acaba?

Varim.

Metin beyin yilin üyesi secilmesine inanin kendim kazandim gibi sevinirim ve Japon arkadasimizin katkilarini da görmezden tabi ki gelemeyiz.

Ikisininde foruma katkilari kiymetli. Mesajı Paylaş

Oyum Metin62'ye :) bilmiyorum kapandı mı sandıklar :))

Saygılı ve ağırbaşlı olmasının yanında; Yorumlarını duygusal etkilere aldanmadan objektif ve mantık çerçevesinde yazdığı için.

Diğer arkadaş da forumumuza kattığı bilgilerle sessiz bir kahraman gibi (kararsız kalmadım değil) Mesajı Paylaş

Ben oyumu formumuza sesiz sekilde surekli katkida bulunan ismini zikredemedigim arkadasima veriyorum . Mesajı Paylaş

Arkadaşlar benim bir önerim var SKYWOLF hocam ve diğer üyelerimiz uygun görürse sadece bu sene için bir değişiklik yapalım. Zaten oylar da çok  yakın gidiyor hem sadece bu iki kişiye gitti oylar benim önerim metin62 ve カメせ isimli üyelerimizi ikisini de 2020 yılın üyesi seçelim ne dersiniz acaba?

Valla bu benim de aklıma geldi. Benden rey alır bu fikir. Mesajı Paylaş

Benim oyum sayın カメせ 'a. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: merzifonlu - 31 Aralık 2020, 23:32:22

Valla bu benim de aklıma geldi. Benden rey alır bu fikir.

+1

El ele ipi goguslesinler..

Oylama ne zaman kapaniyor? Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz