İDEF 2021 FUARI. 17,18,19,20 AĞUSTOS

Başlatan OKÇULAR, 14 Nisan 2021, 12:22:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 20 Ağustos 2021, 22:50:37
İ Sınıfı Fırkateyn

Mast üzerindeki radar, Cenk-S ; 4000T/R GaN modüllü 450 km menzilli Aesa radarı. Bu radar bu ufak fırkateyni bir canavar yapıyor. ASELSAN'ın eline sağlık. Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Epey zırhlanmış, Altay kuleli Leopard 2 tankı...

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Þu güzelim tankı oluşturmuşsun ama motor sorunu yüzünden seri üretime geçemiyorsun insan üzülüyor. Gidip te sanki daha önce bize çeşitli silahlar konusunda engel çıkarmamışlar gibi motor konusunda Almana güvenirsen olacağı bu işte. Seri üretime geçene kadar tankı tekrar güncellemek zorunda kalacaklar. Mesajı Paylaş

Yeni Nesil T-155 Fırtına Obüsü

Mesajı Paylaş

Motoru yerli mi bu Yeni Fırtına'nın?

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 21 Ağustos 2021, 08:42:26
Þu güzelim tankı oluşturmuşsun ama motor sorunu yüzünden seri üretime geçemiyorsun insan üzülüyor. Gidip te sanki daha önce bize çeşitli silahlar konusunda engel çıkarmamışlar gibi motor konusunda Almana güvenirsen olacağı bu işte. Seri üretime geçene kadar tankı tekrar güncellemek zorunda kalacaklar.

Motor yani güç paketi tek sorun değildi. Zırh paketi ve sensörlerde de çok sayıda yabancı unsur vardı. Güç paketi gelseydi bile onlar gelmeyecekti. Örneğin kompozit seramik zırhın geliştirmesi için bir Amerikan seramik şirketi ile anlaşma planlanmıştı. Keza optiklerin bir kısmı da Amerikan olacaktı, vs vs. İlk planlanan Altay, neredeyse tüm önemli parçaları dışarıdan alınıp burada birleştirilecek bir tanktı. Plan, zamana yayarak tankı parça parça yerlileştirmek idi.

Motoru ön plana çıkartmak, zaman kazanma adına hükumetin işine geldi. Þu anda ne kadarı yerlileşti, özellikle zırh paketinde ne oldu merak ediyorum. Mesajı Paylaş

BMC ALTUĞ

Þimdiye kadar gördüğüm en yüksek zırhlı personel taşıyıcı. Soldaki ve bir platformun üzerinde bulunan T-155 Fırtına obüsü yanında küçücük kalmış.

Mesajı Paylaş

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz