KMS Eğitim Simülatörü

Başlatan Felix, 26 Mart 2009, 12:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kaideye Monteli Stinger (KMS) Sistemi Eğitim Simülatörü KMS Sistemi kullanıcılarının eğitimi amacıyla tasarımlanmıştır. Sistemin temel özellikleri;

- KMS Sistem fonksiyonlarının simülatör üzerinde öğretilmesi ve denemelerin yapılması,
- KMS Sistemi'nin bir hedefe yöneltilmesinden başlayarak, ateş anına kadar olan tüm işlemlerin açıklanması ve simülatör üzerinde her türlü olumsuz duruma karşı denemelerin yapılması,
- Çeşitli senaryoların (çoklu saldırı, karşı karşıya geçen hedefler, günün değişik saatlerinde ve yılın değişik dönemlerinde uçuşlar vb.) çok kolay bir şekilde oluşturulması,
- Belirli senaryolar karşısında operatör performansının ölçülmesi,
- KMS Sistemi ve uçak/helikopterler aktif olarak kullanılmadan eğitim sağlanması,
- Kullanıcı eğitiminin çok düşük maliyetle gerçekleştirilmesi
- Eğitimin ardından, kısa bir süre hedef uçak ve CFT ile yapılacak eğitimleri takiben operatörler Sistemleri kolaylıkla kullanabilme hakimiyetine sahip olacaklardır.
Gurur duyduğumuz ASELSAN'ın resmi sitesinden alıntıdır.

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 4,016 
  • ASELSAN & MİKES
  • 0 Yanıtlar

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz