TAYFUN Kısa Menzilli Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iki blok var.
ilki,  "Avrupa'nın sınırı,  Türkiye sahillerinde biter"  düşüncesiyle siyaset yapıyor.
ikinci blok  "Avrupa'nın sınırının,  Türkiye sahillerine dayanmasını tehlike olarak algılayıp,  Avrupa sınırının  Yunanistan  sahilinde bitmesi gerekliliği" fikri üzerine politika geliştiriyor.

bizim hangi blokta olduğumuz ve hangi bloğa karşı olduğumuz konusunda açıklama yazmama gerek yoktur sanırım.

Mesajı Paylaş

Arkadaşlar konumuz füzeler, uçaklar değil Tayfun füzesini konuşurken ne zaman uçaklara geçtik :) Mesajı Paylaş

Rusya ve Çin uçakları haricindeki dünyadaki tüm uçaklarda illa ABD malı kritik bir parça vardır. ABD izin vermez ise yerlilik bağımsızlık konularında en faşist ülke olan Fransızlardan bile uçak alamayız bırakın İngilizi. Amarika bu çağın Roma imparatorluğudur onunla iyi geçinmekten başka hiç bir çare yok. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

zaten, haberlerdeki ip uçlarından anladığım, İngiltere o günkü kadar cömert değil motor konusunda.
hoş,  bizim de kararımızın netliği tartışılır yani.

Yaşar beye katılıyorum.
gerçeklerle yüzleşeceğiz er geç.
Mesajı Paylaş

Abd bu ülkelere alttan baskı yapıyordur, bu ülkelerde Abd'ye bağlı ülkeler sonuçta, işin sonunda Abd'nin emrinden pek çıkmazlar Mesajı Paylaş

SavunmaSanayiST.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İşte Tayfun füzeleri atılmaya başlandı, Yunan ne yapmaya başladı ? Hemen televizyon yayınlarında gündeme girdi. Daha durun bakalım, bunun arkası gelecek."

https://twitter.com/SavunmaSanayiST Mesajı Paylaş

Mete Yarar anlattı! 'Tayfun' daha başlangıç yakında................ Mesajı Paylaş

Az önce canlı yayında Cumhurbaşkanı açıkladı. Tayfundan sonraki füzelerin Cenk ve Gezgin olduğunu belirtti. Ve "artık sadece Yunanistan değil başkaları da rahatsız olacak" dedi.

Hadi hayırlısı  :) Mesajı Paylaş

Gezgin zaten seyir füzemiz yakında ilk atışı görebiliriz demek bu. Lakin Cenk füzesini ilk defa açıkladı Cumhurbaşkanı. Hatta Cenk diye füzemizin olduğunu devletin 1 numarası ilk ağızdan belirtti. Herhalde daha uzun menzile sahip (1000km+) bir balistik füze diye yorumladım ben.

Tayfun'dan Yunanistan rahatsız oldu. Artık başkaları da rahatsız olacak ifadesinden benim anladığım doğrudan İran ve üstü örtülü Rusya'ya mesaj. İsrail'i de buna katabiliriz. Mesajı Paylaş

Gezgin tamam da CENK füzesi ne oluyor? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz