TAYFUN Kısa Menzilli Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

olabilir kardeş kafa dalgın pek dikkat edememiş olabilirim. Mesajı Paylaş

Kuzey Kore sürekli Japonya'nın üzerinden balistik füze gönderiyor...
Biz de Yunanistan üzerinden Adriyatik denizine atalım Mesajı Paylaş

uzun menzilli test icin pakistan 1 somali 2 test yeri

gemiye yüklersin  afrikanin  güneyinde  gönderirisin olay bu kadar

basit Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Kasım 2022, 18:33:16
Kuzey Kore sürekli Japonya'nın üzerinden balistik füze gönderiyor...
Biz de Yunanistan üzerinden Adriyatik denizine atalım

Karadeniz'de yaptığımız atış testinden bile rahatsız olan adamlar Adriyatik'e doğru göndersek artık kudum kudum kudurur. Bu iş bize de sıkıntı çıkartır şu an gerilim söz konusu olsa da NATO'da kağıt üstünde 2 müttefik ülkeyiz. Yunanistan üstünden Adriyatik denizine atacağımız bir füzede Yunanistan bütün dünyaya bunların hedefi bizi vurmak acilen yaptırım, ambargo hatta müdahale bile ister. Somali ya da Pakistan'dan Hint okyanusuna atmak bizim için çok daha mantıklı hamleler. Mesajı Paylaş

Erdoğan Karakuş: "Tayfun füzesinin menzili 561 kilometre değil, 1000 kilometre Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 07 Kasım 2022, 22:56:45

Erdoğan Karakuş: "Tayfun füzesinin menzili 561 kilometre değil, 1000 kilometre

Yahu şu adamın üfürmelerini yazıp durmayın lütfen...
Adam da Elvis binayı terketmiş... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 07 Kasım 2022, 16:47:06
1500 km öteye attığın fuze irtifasinda dunya üzerinde ucan bir yolcu ucagi icat etmediler kardes.2 notam yayınlarsın olur biter

Balistik füzelerinin,  rus 'ların attıkları bazısı dışında , 90 derece ile alçalma safhası yoktur ,hele ki uzun menzile gönderiliyorsa parabolik bir yörünge izlerler, tekrar sorayım Türk havasını geçtim Akdeniz üzerinde başka ülkelerin havasahalarında geniş alanlarda notam yayınlayıp hava trafiğini mi keseceğiz, bu kadar göze batmanın bize ne faydası olacak Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: DelKu - 08 Kasım 2022, 06:55:22
Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 07 Kasım 2022, 16:47:06
1500 km öteye attığın fuze irtifasinda dunya üzerinde ucan bir yolcu ucagi icat etmediler kardes.2 notam yayınlarsın olur biter

Balistik füzelerinin,  rus 'ların attıkları bazısı dışında , 90 derece ile alçalma safhası yoktur ,hele ki uzun menzile gönderiliyorsa parabolik bir yörünge izlerler, tekrar sorayım Türk havasını geçtim Akdeniz üzerinde başka ülkelerin havasahalarında geniş alanlarda notam yayınlayıp hava trafiğini mi keseceğiz, bu kadar göze batmanın bize ne faydası olacak
hava trafiği 12 km lik alanlarda geçerli.senin attığın balistik füze 50-60 km de seyrediyor.düşüş eğrisi ise 40-50 km içerisinde oluyor.sen bu aralıklarda 2 notam yayınladığında hiçbir hava sahası sıkıntısı yaşamazsın.bu kadar göze batmak demişsin ama artık biz bu noktayı çoktan geçtik.yapabilecekleri ambargoları zaten yapıyorlar.batı korkularınızı artık aşsanız dişyorum.eziklik psikolojisinden kurtulsanız.korkan onlar cürektar biziz artık Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: selcukkocak78 - 07 Kasım 2022, 16:47:06bu kadar göze batmak demişsin ama artık biz bu noktayı çoktan geçtik.yapabilecekleri ambargoları zaten yapıyorlar.batı korkularınızı artık aşsanız dişyorum.eziklik psikolojisinden kurtulsanız.korkan onlar cürektar biziz artık
Mesajı Paylaş

Hele bir füzeyi yapalım, denemek kolay. Somaliye Pakistana filan gerek yok. Durduk yerde Avrupayı da irrite etmeye gerek yok. Boşuna mı yaptık Anadolu'yu? Lançer ile birlikte Anadolu LDH'ye yüklediğimizde koca okyanuslarda istediğimiz yerden istediğimiz yere kolayca ateşlenebilir. Þu koca Anadolu gemisinde füzeye mi yer yok? Gerekirse güvertede test düzeneği için geçici tadilat yapılır.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz