TAYFUN Kısa Menzilli Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: DelKu - 06 Ocak 2025, 20:59:04Tayyip Erdoğan çok uzun yılların politikacısı ve devlet adamlığı iyice olgunlaşmış durumda, ismail demir gibi boş boş lafının nereye gideceğini düşünmeden böyle bir söz söylemez. Bu açıkça konuşma israile bizim devletin gösterdiği beyzbol sopası, ikincil olarak iran'a da çakıyor, kaşınma geliyorum diyor.
Yoksa tayfun ile 561 km menzil dedikleri zaman bile zaten 850 kmye ulaşılmıştı.
Dediğinizi destekler şekilde Ankara Tel Aviv arası 800km, Ankara Tahran arası 2000km civarlarında kuş uçuşu. Tam rakam vermemesi mantıklı olmuş. Mesajı Paylaş

300 km yi geçen menzillerde ins güdüm ile bir binayı köprüyü vurmak mümkün değil. Ben 500 km uzaktaki bir hedefi vurma testi görmek istiyorum. 500 km yi vurular ise 1500 km yide ortasından vururlar çünkü orada artık INS dışı bir şey var demektir menzilin hassasiyet ile orantılı değişimi olmaz o zaman. Yani en şahane fiberdi lazerdi neyse artık onlar en şahane INS ide koysalar 300 km üstünde taktik faydası azalıyor. Yada atom yapıcaksak o olur Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı YapTürkiye'nin yerli balistik füzesi Tayfun'un Rize-Artvin Havalimanı'ndan 3. kez test atışını başarıyla gerçekleştirdi. Füzenin kaç kilometre mesafeye gönderildiği hakkında bilgi verilmedi.

Mesajı Paylaş

Ben menzili biliyorum, fakat söyleyemem. Ama epey fazla, o kadarını söyleyeyim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sahin1 - 03 Şubat 2025, 17:56:51Ben menzili biliyorum, fakat söyleyemem. Ama epey fazla, o kadarını söyleyeyim.

Öyle diyorsalar öyledir Şahin bey:)
* Eyvah olsun hasım olacak donanmaya... Mesajı Paylaş

Ben söyleyeyim oradan ateşlenip Selimiye camisini vurabilir, mesafeyi siz ölçün artık Mesajı Paylaş

Menzilin son hanesi 1, bunu söylemiş olayım. :) Mesajı Paylaş

şahin bizi keklemiyorsan casusluktan hapse girersin haberin olsun Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz