TAYFUN Kısa Menzilli Balistik Füze

Başlatan カメせ, 16 Ekim 2022, 21:30:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yukarıdaki Çin füzeleride aynı lançerleri kullanabiliyorlar. Bora-Tayfun gibi  ;D Mesajı Paylaş

561 km, 458 saniye = Mesaj ne diye düşünürken,  oradaki 1 ile 458'in, 1458 Mora ve Atina'nın alındığı tarih olduğunu gördüm.  :P Mesajı Paylaş

Sinop sakin şehir ilan edilmişti başına gelenlere bakın Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: re - 18 Ekim 2022, 21:28:14
Sinop sakin şehir ilan edilmişti başına gelenlere bakın
2023'de nükleer santral inşaatı da başlatacak büyük ihtimalle, stratejik ve tehlikeli bir yer olacak  :D Mesajı Paylaş

füze denemeleri somalide yapilmazi gerekir

yada kibris olabilir Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 18 Ekim 2022, 21:59:05
füze denemeleri somalide yapilmazi gerekir

yada kibris olabilir

Olur paşam.  ;D

Bu güzel füzenin hedefi vuruş görüntüeri var mı?  ;D ;D

Þaka bir yana acilen nükleer silahlar edinmemiz gerektiği  konusundaki duyurum ciddiye alınmış olabilir!  8) Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Türkiye'nin bazı yabancı istihbarat teşkilatlarından gizli şekilde nükleer başlık geliştirme ihtimali bana çok ütopik geliyor.İnşallah yanılırım Mesajı Paylaş

Bu beyefendi ilginç şeyler söylüyor.8 Mach , 300km irtifadan bahsediyor

https://mobile.twitter.com/rrichcord/status/1582374604256878592

Bir de yanlış anlamadıysam füze test atışı kamuya duyurulmadan önce konuyla ilgili tweet atmış.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Kapgan - 19 Ekim 2022, 03:09:02
Bu beyefendi ilginç şeyler söylüyor.8 Mach , 300km irtifadan bahsediyor

https://mobile.twitter.com/rrichcord/status/1582374604256878592

Bir de yanlış anlamadıysam füze test atışı kamuya duyurulmadan önce konuyla ilgili tweet atmış..
Bu Paylaştığınız adreste söylediğiniz irtifa ve hız bilgilerini göremedim. Mesajı Paylaş

bu tip fuzelerin gelistirilmesi/kullanilmasi/ satilmasi ile ilgili kisitlayici bir takim anlasmalar var deniyor...

Nedir bilen var mi? Yaptirim gucu var mi? Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz