2022 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 15 Aralık 2022, 13:38:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sn Serkan bey -20 yas kiyagimi yabana atma  ;)

Adayim Sn Serkan1976 Mesajı Paylaş

Evet yavaş yavaş seçim dönemimizin sonuna yaklaşıyoruz. Bu yılın üyesi belli oldu gibi fakat adettendir diye bende sayın serkan1976'yı öneriyorum. Bazı konularda kendisini fazla karamsar bulsam da değerli görüşlerini önemsiyorum. Foruma katkılarının devamını dileyip şimdiden tebrik ediyorum. Mesajı Paylaş

Bütün forumdaş arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Saygılarımı sunuyorum...

Karamsarlığımdan bende şikayetçiyim ama siz değerli arkadaşlarımın yorumlarıyla ümitlerim yeşeriyor...Tekrar teşekkür ederim hepinize... Mesajı Paylaş

Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: serkan1976 - 29 Aralık 2022, 20:48:37
Bütün forumdaş arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Saygılarımı sunuyorum...

Karamsarlığımdan bende şikayetçiyim ama siz değerli arkadaşlarımın yorumlarıyla ümitlerim yeşeriyor...Tekrar teşekkür ederim hepinize...

Karamsarlık iyi birşey değil! ANCAK...

Farklı düşünmek, farklı açılardan bakabilmek, herkesin gördüğünün ötesini görmek istemek önemli.
Serkan da aslında farklı ama aynı zamanda mantıklı düşünmeye çalışanlardan. Evet her zaman en mantıkısı nasıl olur diye düşünüyor. Düşüncesi doğru olsun veya olmasın izlediği yol doğru yol. Eninde sonunda gerçeği kavrayabiliyor.

Çok defa tartıştığımız oldu kendisiyle. Ama aslında bu anlayabilenler için çok zevkliydi. Zıt kutuplar gibi, düşüncelerimiz zıt olsada birbirini çekiyordu çoğu tartışmamızda. Ama bu durumun çevresinde diğer arkadaşların da katkılarıyla müthiş bir bilgi fırtınası oluşuyor. Bu nedenle bayılıyorum Serkan'la atışmaya.

Ayrıca sürekli gelişiyor. Mesela eski iletilerine bakın, bir de son dönemdeki iletilerine. Arada büyük fark var.  8)

Forumda Merzifonlu, Yaşar ve tekrar aramıza katılan Doğan Turan gibi pek çok bilgili arkadaşlarımız var. Ama bunları sürekli aktif tutan sanırım en etkin arkadaşımız Serkan!

Bu nedenle ben de diğer arkadaşlarıma hak veriyor ve Serkan1976 arkadaşımızı yılın üyesi seçiminde destekliyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Her ne kadar yorumlarda edebiyle olmak şartıyla  aynı seyleri  upuzun tartışsak da şahsen sevindim. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Serkan1976 bu sene çok çalıştı.Kupayı kaldırsın. Mesajı Paylaş

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz