Büyük acı Büyük yas Deprem

Başlatan Acemiçaylak, 16 Şubat 2023, 06:58:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kahramanmaraş'ta 25 daireden oluşan Badi Saba Sitesi'nde şantiye şefi olarak görev yapan A.E.Ç. isimli mimar Bursa Emniyet Müdürlüğünce  gözaltına alındı.

Mesajı Paylaş

Güney Kore ekibinden saygı duruşu
Depremin ardından bölgeye gelen Güney Kore ekibi, ülkelerine dönmeden önce hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.
Mesajı Paylaş

Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'TSK ile çalışmaktan her zaman gurur duyduk Kardeşin kardeşe borcu olmaz, teşekkür beklemez, bahane yapmaz" diyen Bu, ölene kadar bizim görevimiz etle tırnak gibi, iki kardeşiz dedi

Mesajı Paylaş

Depremde 71 Jandarma personeli 120 polis 100 diğer kuvvetlerinden olmak üzere toplam 291 sehit vermişiz.
Allah mekanlarını cennet eylesin. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

sarsıntının dehşeti  âyet-i kerîmede şöyle haber verilir Ey insanlar! Rabbinize karşı gelmekten sakının. Çünkü kıyâmetin sarsıntısı gerçekten çok korkunç bir şeydir." (Hac 22/1)

Mesajı Paylaş

Kahramanmaraş, Hatay ve çevre illeri etkileyen büyük depremin yıldönümü bugün. Binlerce insanımızı kaybettiğimiz, milyonlarcasının da göçmesine neden olan büyük felaket. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum tekrar.

Hayatım boyunca fazla sayıda afet ve ölüm gördüğüm için artık acı olayları yaşamak ve anmak yerine güzel günler görmek istiyorum. Toplum olarak yaşanan acılardan ders almış olmayı, gelecekte benzer durumları artık kayıpsız ve zararsız atlatmayı diliyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz