Anka3

Başlatan tumucin, 28 Mart 2023, 17:10:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tusas Genel Müdürü
@dr_mdemiroglu
:

"BAE, ANKA-3 konusunda daha önce çeşitli girişimlerde bulundu.

Ama sadece ANKA-III ile kalmayacak. Beraber daha farklı bir platform geliştirme niyetimiz var."
Mesajı Paylaş

Versinlar 10 milyar dolar. Geliştirelim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: HKY - 18 Şubat 2025, 13:33:56Tusas Genel Müdürü
@dr_mdemiroglu
:

Ama sadece ANKA-III ile kalmayacak. Beraber daha farklı bir platform geliştirme niyetimiz var."

Sn HKY,

BAE Birleşik Arap Emirlikleri mi, British Aerospace mi ?

Araştırabilirdim kusuruma bakmayın , gözler hiç görmüyor telefonda, kolayı seçtim :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Alp - 18 Şubat 2025, 18:27:23
Alıntı yapılan: HKY - 18 Şubat 2025, 13:33:56Tusas Genel Müdürü
@dr_mdemiroglu
:

Sn HKY,

BAE Birleşik Arap Emirlikleri mi, British Aerospace mi ?

Araştırabilirdim kusuruma bakmayın , gözler hiç görmüyor telefonda, kolayı seçtim :)

Birleşik Arap emirlikleri Mesajı Paylaş

Watya hava üssü saldırısını yapan , Fetö darbesinin finansörü denilen BAE mi  bu Anka-3 satacağımız ülke?

"Komşunu yakın tut , düşmanını daha yakın"politikası bu galiba ya da  "Paranın dini, milleti, ırkı olmaz , para paradır"
politikası... Mesajı Paylaş

1.Bize farkli alanlarda baglanirlarsa bize yamuk yapma ihtimalleri azalir diye düşünüluyorsa yanlış..

O kadar paralari var ki yarin öbür gün bütün envanterlerini kolayca degistirirler, herkes Herşeyi satmaya razı olur..

Biz de verdigimiz teknoloji ve yedigimiz siyasal-diplomatik kazık ile kaliriz..

2. Ümmetcilik olarak yaklasiliyorsa yanlış...hiçbir zaman çalışmadı, çalışmaz...cikarlari uymadığı anda satarlar..

3. Para olarak düşünülüyorsa yanlış. Ortak üretim, teknoloji transferi olmamalı...Istedikleri kadar üretip "export" modelini yüksek kar marjiyla satarız o ayri..balık satabilmek varken niye müşteriye balık tutmasını öğretmeye niyetliyiz aklim almıyor...

Sonuç: Nereden bakarsan bak teknoloji transferi ortak üretim vs olmamalı.. Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı YapANKA III kısa süre icinde TSK'leri envanterine girecek.

Mesajı Paylaş

ayrılabilir ne demek? Mesajı Paylaş

Sanırım öncesinde virgül olması gerekiyor. Ayrılabilir derken herhalde Anka'nın biz özelliğini saymak istemişler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz