Anka3

Başlatan tumucin, 28 Mart 2023, 17:10:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Türk Hava Kuvvetleri istekleri doğrultusunda tasarım değişiklikleri yapılan anka3 2026 yılında envantere girecek.

https://www.savunmasanayist.com/anka-3-ihanin-envantere-giris-tarihi-aciklandi/
Mesajı Paylaş

Hava Kuvvetleri tarihinde kaç kere böyle bir uçak kullanmışta orasını burasını değiştirin diyor enteresan.  ;D

Nesini beğenmemişler de değiştirin demişler onu da merak ettim.

Teslim tarihi de 1 yıl geri atmış. Mesajı Paylaş

Daha Toygun falan test edilmedi ki. Daha da önemlisi Toygun piyasada da yok. Bu sene gelecek deniyor da durmadan maketini görüyoruz her yerde. Yeri gelmişken sorayım, bu EOTS'nin diğerlerinden farkı nedir? Mesajı Paylaş

Tasarımını ürüne dönüştüremeyen;

Seri üretime para vermek istemeyen;

Verdiği tarih üretim takvimine uymayan ve geciken;

Alım kararını ve imzasını siyasi makamlardan alamayan;

Herkesin ilk mazereti "kuvvetin isterlerine göre, şöyle böyle"...

Sen ortaya koyduğun özellikleri tam karşılayan, testleri tamamlanmış, alt sistemleri sorunsuz tedarik edilebilen, satış sonrası hizmetleri tam verebileceğin, bütçeye uygun platformu siyasetçine kabul ettirip verdin de kuvvet almadı...

Mesajı Paylaş

Bence de maalesef mazeret üretiyorlar. Belki Kuvvet bir miktar bazı isterler belirtmiştir ama öyle aman aman bir değişiklik istediğini sanmıyorum. Asıl korkum TF6000 sonrasında bir 3-5 sene de onu beklemek. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz