Cenk Orta Menzilli Balistik Füze

Başlatan DoganTuran, 12 Mayıs 2023, 13:29:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sinop'taki test Gezgin olabilir mi?

Gezgin füzesi projesi nerdeyse 2.Dünya savaşı "Manhattan Projesi'" kadar eski  :D :D :D

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: baryshx - 06 Kasım 2022, 20:40:33
Benim tahminim Jericho II (1300) veya Hyunmoo-3B (1000) menzillerinde.
Geçen sene Cenk ilk defa dillendirildiğindeki tahminim. Hâlâ aynı düşüncelerim Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 12 Mayıs 2023, 18:45:42
Sinop'taki test Gezgin olabilir mi?

Gezgin füzesi projesi nerdeyse 2.Dünya savaşı "Manhattan Projesi'" kadar eski  :D :D :D
Gezgin çoktan bitti bence, motorunu bekliyor Kale Arge'den Mesajı Paylaş

ARAT motoru tam olgunlaşmadı galiba... Mesajı Paylaş

Cenk füzesi için buradan devam ediyoruz arkadaşlar. Mesajı Paylaş

Merhaba,

Etkili menzil 780<+ km düşünebilirsiniz.
Azami menzil 1400 km düşünebilirsiniz.

Saygılarımla Mesajı Paylaş

Sayın VlS etkili menzilden kastınız manevralar yaparak ulaşabileceği azami menzil midir? Tahmin edildiği gibi MaRV teknolojisine sahip mi
Mesajı Paylaş

Merhaba,

Ek yakıt modülü diyorum başkada bir şey demek istemiyorum :)

Blok serilerinde bu modülü görüceksiniz.

Þimdilik 1.maddeyi baz alın.

Saygılarımla Mesajı Paylaş

Çok stratejik bir yeteneğe kavuştuk. Bora Tayfun ve Cenk üçlüsü gerçekten baş belası silahlar. Tufan adlı daha da uzun menzilli bir abileri olduğu söyleniyordu ama bu Cenkin ismi hiç sızmamıştı

quasi balistik füze yeteneği ve MaRv teknolojisine ulaştık. Bunun ardından hipersonik hızda süzülen ve manevra yapabilen harp başlığı yeteneğine de ulaşılacaktır.

Harp başlığının önüne takılan şeye dikkat edin. Bu muhtemelen atmosfere yüksek hızla girildiğinde başlıktaki güdüm sistemi ve başlığın ısıdan etkilenmesini önlemeye yarıyor. Başlığın ayrılabildiği füzenin iki kademeli olduğu anlaşılıyor. Başlığın ayrıkdıktan sonra manevra yapabilmesi için de kontrol yüzeyleri mevcut. Bu füzeyi hele de çok sayıda atıldığında durdurma ihtimali gerçekten az olur Mesajı Paylaş

Resmi olarak 800km derler.
Çap 0.9 veya üstü
Uzunlukta 13 metreden fazla gibi.
Ağırlıkta 6000 kg civarıdır

Bunlar hep tahmin. Pershing II füzesi benzeri. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz