İDEF 2023

Başlatan fırtına getiren, 12 Temmuz 2023, 23:34:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

100 lük drum magazine yani 100'lük şarjör eklersek olur....

Mesajı Paylaş

RPG yi taşıyan bunda taşır
Çok basit çözümlerede ihtiyaç var aslında gerçektende. Her yere sarp konamaz.  Baktım şimdi Sarp silah hariç 200 kg
Benim önerim en basit tasarlarken kamerayı silahın pikatini kızağına montaj yapmak

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sn re mfr 5.56 var 4.2 kg o bu sisteme daha gider 550 metrede menzili ar serisinin makinalı tüfeğe uyarlanışı...

Mesele bu kule gibi basit bir yapıda ürün çıkarmak Mesajı Paylaş

ASELSAN PASİF yönlü Sonobuoy IDEF 2023 Fotoğraflar :Arda Mevlütoğlu

Seymen IDEF 2023

ASFAT YAGBU IDEF 2023

TF2000 IDEF 2023

YONCA MRTP51

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Bu da ilginçmiş.

Böyle giderse bir sonraki İDEF başka bir yerde yapılmak zorunda kalacak. O kadar çok firma ve o kadar çok ürün var ki! Sığmayacaklar... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

FOTONİKS IDEF 2023

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Oyuncak fuarına döndü IDEF iyice. Bir dahaki İDEF e en azından çalışır prototipi üretilmiş olan ürünler katılmalı bence.
Bu ne mesela "ben Halep'te 70 arşın atlıyorum" gibi. Prototipte istemiyoruz bir tane foto koy ARGE aşamasında bir şeyler koy uğraştığına inanalım bunun proje olduğunu kanıtla. Yalan dolan

Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Sn re yabgu'ya bakmayın o zaman bütçesizlikten dummy yani sahte ahşap kule koymuşlar...

Adamlar makette olsa hayallerini koyuyor neden kızıyorsun ki...

Deniz ürünlerini denizde sergilersiniz

Onun içinde l400 sancaktar ve i sınıfı var.

Yada maketle sergilersiniz kızcak birşey yok bence Mesajı Paylaş

Fotoniks'in en alttaki ürünü tam intikal yapıp dinlenmek isteyen ve mevzilenen asker için birebir ürün 360 ° kapsama alanı var gibi..

Buna birde lıdar yada ladar ekliyeceksin hareket algılayan ...

Hatta kalekollara sabit mevzilerde koy..

Bunları belirtmemiz sebebi var  konu uzamasın diye belirtmiyorum..

Askere göre daha uyanık ve hata yapmayan sistem olur bence TSK tarafından değerlendirilmeli. Mesajı Paylaş

Mavi Vatan'ın yeni aktörü Kama'nın yetenekleri komşuda böyle yankılandı... Dünyanın her yerinde çalışıyor! Dikkat çeken Elon Musk detayı

Son dönemde yerli üretime ağırlık veren Türkiye'nin savunma sanayisi dünyanın ilgisini çekmeye devam ederken Mavi Vatan'ın yeni aktörü olarak lanse edilen Kama Yunanistan'ın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Kama'nın özelliklerine geniş yer ayıran Yunan basını haberinde Kama ile ilgili Elon Musk detayına da yer verdi.
Türkiye yerli ve milli savunma sanayisiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

ULAQ insansız deniz aracı ailesinin yeni üyesi olan Kama İstanbul'da düzenlenen IDEF'23 Savunma Sanayii Fuarı'nda ilk kez görücüye çıktı.

Mavi Vatan'ın yeni aktörü olarak lanse edilen Kama Yunanistan'ın dikkatinden de kaçmadı

Ethnos 'Türkiye: Ege'nin Yeni Amfibi İnsansız Aracı - Dünyanın Her Yerinde Çalışıyor' başlığı ile okurlarının karşısına çıktı.

Haberde Türk savunma sanayi yetkililerinin Ege'deki dengeleri bile değiştirebilecek yeni bir amfibi aracı görücüye çıkardığını aktardığı bilgisine yer verildi.

Kama'nın keşif, gözetleme ve devriye görevleri yapabildiğini belirten Ethnos şu değerlendirmede bulundu;

'Kama çok gelişmiş bir kontrol ve iletişim sistemine sahiptir. Anteni bir Starlink uydu bağlantısı sağlar, böylece Starlink'e sahip tüm ülkeler "potansiyel müşteri" olabilir.'

Haberde bu bağlantının kesilmesi durumunda bile Kama'nın otonom olarak kendi kararlarını verebildiği, iletişim kesilse bile hedefini yok etme veya kendi kendini yok etme misyonunu başarıyla yerine getirebildiği bilgisine yer verildi.

Elon Musk'a ait Starlink uyduları SpaceX tarafından uydu interneti erişimi sağlamak üzere inşa edilmiş bir uydu takımyıldızıdır. Takımyıldızı, yer istasyonları ile birlikte çalışacak ve seri olarak üretilen binlerce küçük uydudan oluşur.

TCG ANADOLU İLE KULLANILABİLİYOR

'Kama, Anadolu uçak gemisi başta olmak üzere diğer platformlarda ve tüm su üstü gemilerinde de kullanılabiliyor' diyen Ethnos haberin devamında şu ifadelere yer verdi;

'Kara kuvvetleri tarafından da kullanılabilir. Kama yüksek seviyeli bir platformdur ve bu nedenle düşmana zarar verme veya caydırma potansiyeli çok yüksektir. Türkiye, bu yıl sonuna kadar ilk prototipi üretmeyi ve navigasyon testleri yapmayı hedefliyor.'

Azerbaycan'ın Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı projesi Milli Muharip Uçak KAAN'a ortak olması da komşunun gündeminde.

'Beşinci nesil Türk savaş uçakları için Ankara ve Bakü işbirliği' başlığını atan Kathimerini 'Türkiye, Kaan'ın F-35'ten daha iyi olmasını ve F-16'nın yerini almasını umuyor' dedi.

Anlaşma, Azerbaycan'ın Hava Kuvvetleri'nin modernizasyonunda önemli bir adım olarak da değerlendiriliyor.

İki ülke mühendisleri birlikte çalışacak ve KAAN Projesi'ninbazı alt sistemlerin Azerbaycan'da üretilmesi planlanıyor.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/mavi-vatanin-yeni-aktoru-kamanin-yetenekleri-komsuda-boyle-yankilandi-dunyanin-her-yerinde-calisiyor-dikkat-ceken-elon-musk-detayi-42305945 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz