Azerbaycan-Ermenistan Gerilimi

Başlatan SEHİTLERİNSESİ, 22 Temmuz 2009, 17:54:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paşinyan pes etti, Ermenistan ateşkes istedi

Nerdun HACIOĞLU

İşgal altında tuttuğu Dağlık Karabağ'da son günlerde önemli toprak kayıpları yaşayan Ermenistan, Minsk Grubu üçlüsü Rusya, ABD ve Fransa'nın çağrısına karşılık "Ateşkesi görüşmeye hazırız" açıklaması yaptı.

AGİT üçlüsünün ortak ateşkes bildirisine yanıt veren Ermenistan Dışişleri Bakanlığı, "Üç ülke liderinin yaptıkları çağrıyı memnuniyetle karşılıyoruz. Saldırılara cevap vermeye devam etmekle birlikte AGİT üçlüsünün arabulucu teklifini kabul ederek 1994 yılında yapılan ateşkes anlaşması temelinde şimdiki ateşkesin şartlarını görüşmeye hazırız" açıklamasını yaptı. Böylece Ermenistan cephede son 6 günde değişen dengelerin geri alınmasını da talep etmiş oldu.

'SALDIRI ALTINDAYIZ'

İlkinden kısa bir süre sonra Ermenistan Dışişleri Sözcüsü Anna Nagdalyan yeni bir açıklama yaparak, "Azerbaycan ve Türkiye tarafından önceden planlanmış geniş çaplı saldırı altında bulunduğumuz sırada Karabağ barış görüşmelerinden söz etmek mümkün değildir. Þu anki önceliğimiz saldırgan tarafı ateşkesi kabul etmesi yönündedir. 1994-1995 yıllarında yapılan ateşkes anlaşmasının süresiz olduğunu biliyorsunuz. Ateşkes bu anlaşmanın maddelerine göre sağlanmalı. Görüşmelerin yegâne uluslararası zemini ise BMGK değil, AGİT Minsk Grubudur" dedi. Paşinyan dün akşam Rusya Devlet Başkanı Putin'i dördüncü kez telefonla arayıp Türkiye'yi şikayet etti, Rusya'dan destek aradı. Ermeni hükümetinden yapılan açıklamada Paşinyan, Türkiye'nin bölgede istikrar bozucu hamlelerde bulunduğunu iddia etti.

https://www.hurriyet.com.tr/dunya/son-dakika-haberi-pasinyan-pes-etti-ermenistan-ateskes-istedi-41626802 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

@Karaca
@_KARACA__yaz
İHA'yı düşürdüğünü sanarak sevinen Ermeni askeri, İHA'nın gönüllü Ermeni askerini taşıyan otobüse kamikaze dalışı yaptığını anlayınca ;

>> https://twitter.com/_KARACA__yaz/status/1312281576336551936
Mesajı Paylaş

mustafa şimşek
@mstfsimsek
Pakistan Savunma Bakanlığı, "Üç Devlet, Tek Millet" açıklamasında bulundu. Binaya Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan bayrakları asıldı.

https://twitter.com/mstfsimsek/status/1312226941076942848/photo/1
Mesajı Paylaş

Pakistan'ın bu hareketi enteresan!
Tarihsel olarak Hindistan daki "Delhi Sultanlığı" tam bir Türk devletidir. Pakistan bu sultanlığın kalıntılarından kurulmuş bir devlettir. Pakistan'ın Resmî yerli dili "Urdu" dilidir. Yani "ordu" dilidir. Bu dilde yüzlerce Türk kökenli sözcük vardır.
Demekki kendilerini de Türki soydan geliyor görüyorlar!! Mesajı Paylaş

Allah yardımcıları olsun inşallah. Kendimde Azerbaycan Türk soyundan geliyorum dedemler uzun yıllar önce Azerbaycan'dan, Türkiye'nin Kars taraflarına göç etmişler. İki ayrı devlet fakat bir soydan geliyoruz, dünya devletleri istedikleri kadar Türkiye'nin savaştan yana olduğunu söylesinler kendi soyumuzdan bir ülkeyi desteklemek en doğal hakkımız ve sonuna kadar da desteklemeye devam edeceğiz... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 03 Ekim 2020, 12:57:41
@Karaca
@_KARACA__yaz
İHA'yı düşürdüğünü sanarak sevinen Ermeni askeri, İHA'nın gönüllü Ermeni askerini taşıyan otobüse kamikaze dalışı yaptığını anlayınca ;

>> https://twitter.com/_KARACA__yaz/status/1312281576336551936

Kavrulmuş kemikleri toplarken anlar yaptığı aptallığı Mesajı Paylaş

Otobüs vurulduğunda boş mu? İçi dolu fotoğraf vardı
HAROP un sesi de ürkütücü  :o Mesajı Paylaş

]

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz