ASELSAN GÜRZ Hava ve Füze Savunma Sistemi’ni tanıttı

Başlatan fırtına06, 23 Temmuz 2023, 13:27:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gürz sistemini diger standalone calisan pantsr Tor vs ayiran en onemli ozelligi Üstünde bulundurudugu 4 Adet aesa radarı Mesajı Paylaş

Pantsir de aslında bir ağ içinde entegre olarak çalışan ve bağımlı olan bir sistem. Üzerinde ek bir radarın olması insanları yanıltıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 07 Şubat 2024, 23:25:34
Tsk böyle ortaya karışık silah sevmiyor bunu kullanmaz. Bunun namlusu ayrı füzesi ayrı sınıf askeri  eğitim konusu. İhracat için firma özkaynağı ile yapılmıştır

Bunun için bir istisna yapabilirler. Ben bu sistemin hala eksik olduğunu düşünüyorum bu arada. Bence, bunun üzerinde sürekli uçacak tarzda, (gözcü + kamikaze) işlevli anti-dron dronlar gerekecek. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz