TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı

Başlatan tumucin, 13 Ekim 2023, 13:32:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: DelKu - 22 Kasım 2023, 06:11:08
TCG Anadolu'ya inip kalkabilen bir uçan kanat tasarımıdır muhtemelen.

Merhaba

Sayın Yaşar Bey'in örnek gösterdiği tasarımın bir benzeri diyebilirim TB-4 için.

Saygılarımla Mesajı Paylaş

Eğer şuysa, bu kızılelmadan önceki eski miüs projesi, paylasmışlardı yıllar önce.

https://hizliresim.com/mj7bgof

[img]https://i. Mesajı Paylaş

Merhaba,

Beklemeniz gereken tasarım sonrası ortaya çıkması planlanan TB-4 ürününe en yakın benzeyen model @MehmetBey'in de eklediği gibi slayt üzerindeki tanıtım diyebilirim.

Tabi biraz daha RCS değeri düşük bir profil olacak bire bir aynısı değil.

Tek sıkıntı şu an motor noktasında karar verilmedi daha.

Ne kararı verilecek ki, onu anlamadım Sayın VLS. Verilecek karar belli: TF-6000/10000 motoru kullanılacak. Tabii gök yarılır, Dünya tersine dönmeye başlar falan ve İngilizler veya Amerikalılar bize motor satarsa, o başka!  :P Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 22 Kasım 2023, 16:48:10
Ne kararı verilecek ki, onu anlamadım Sayın VLS. Verilecek karar belli: TF-6000/10000 motoru kullanılacak. Tabii gök yarılır, Dünya tersine dönmeye başlar falan ve İngilizler veya Amerikalılar bize motor satarsa, o başka!  :P

Merhaba,

O konuda keşke karar verici olsaydım ama ben sadece izleyiciyim :)

Alıntı yapılan: VLS - 22 Kasım 2023, 16:36:46
Merhaba,

Beklemeniz gereken tasarım sonrası ortaya çıkması planlanan TB-4 ürününe en yakın benzeyen model @MehmetBey'in de eklediği gibi slayt üzerindeki tanıtım diyebilirim.

Tabi biraz daha RCS değeri düşük bir profil olacak bire bir aynısı değil.

Tek sıkıntı şu an motor noktasında karar verilmedi daha.

Saygılarımla

Kasteddiğim bu tasarımdı tb2 nın turbofanlısı Mesajı Paylaş

BAYKAR konu başlığına yorum yazamıyorum onun için BAYKAR'dan hırsızlık haberindeki gelişmeyi buraya yazıyorum...

https://www.sondakika.com/haber/haber-baykar-fabrikasindan-4-hard-disk-calan-stajyer-tut-16556690/

Baykar'a ait fabrikadan 4 adet hard disk çalarken yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Herhangi bir terör kaydı bulunmayan şüphelinin hırsızlık suçundan kaydı olduğu tespit edildi.

Sabıka kaydı olan adam stajer olarak alınması ilginç ...Bu ne biçim stratejik şirket koruması... Mesajı Paylaş

TB3 çok güzel olmuş tam MALE iha olmuş kalın kalın duruyor. Sadece Anadolu için diye düşünenler var ama aslında TB2 nin yerine geçecek bu iha. Kanadının katlanması aslında olması gereken bir özellik ihalar için çünkü çok geniş kanatları var ve yerde depolanmaları zorlaşıyor kocaman kanatlar ile. Þimdi biri kesin biliyorum TB2 nin kanatları sökülüyoki diyecek ama demesin lütfen. İHA dünyasında kanatları katlanan iha çok geç kalınmış bir gereklilikti TB3 bunu yaptı bu bir standart olacak yakında göreceksiniz. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz