2023 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 05 Aralık 2023, 09:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: orko_8 - 27 Aralık 2023, 14:22:58
Çok teşekkür ederim. Görevimden ve yoğunluğumdan dolayı katılmam mümkün değil ama tartışmaları yakından ve keyifle takip ediyorum. Sektör ortalamasının bir hayli üstünde kalitede fikir alışverişi yapıldığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Putty'den önce bir beğeni ateşledim. Özledik değerli dostum.  :)
En azından iki senede bir olsa da İDEF'te karşılaşıyorduk. Artık sadece TV ekranlarında ve sosyal medyada görebiliyoruz.
Görevinde başarılar dilerim, ki aslında buna gerek bile olduğunu sanmıyorum.  Başarılı olduğuna/ olacağına eminim. :)
En azından yoğun tempo için kolay gelsin diyebiliriz. Fırsat buldukça bekleriz. Her zaman kapımız açık biliyorsun. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Arda Bey selamlar , saygılar...Siz bizim gözbebeğimizsiniz...👏👏👏 Mesajı Paylaş

Benim yılın üyeliğimde artık garanti sayılır afedersiniz bence Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 27 Aralık 2023, 15:12:27
Benim yılın üyeliğimde artık garanti sayılır afedersiniz bence

Ben daha oy  vermedim.  ;D ;D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Otoriteye saygılıyım siz ne derseniz o olur Mesajı Paylaş

Otorite değil, forumdaşlar belirleyecek. Son duruma bir bakalım:

Putty diyen arkadaşlar: Merzifonlu, Tigerfish, sahin1, uğurkarakaya25, Bürküt, Fırtına06, Yaşar, baryshx, Denizci16, orko_8

Yaşar diyenler:Metin62, SH, Gökbörü, Kapgan,

DoğanTuran'ı tercih edenler: Metin62, Archangel99, sahin1, uğurkarakaya25, M.B.T.,

VLS'ye oy verenler: Fırtına Getiren, Archangel99, sahin1, uğurkarakaya25, M.B.T., VLS, Bukrek, Kaptan-I Derya

Merzifonlu olsun diyenler: Kapgan,

Serkan1976 da galiba henüz karar veremedi!

Mesajı Paylaş

Bütün arkadaşları seviyorum, alınmasınlar, ama benim oyum VLS'ye.  :) (Umarım forumu terk etmemiştir. Uzun zamandır görünmüyor çünkü)

İkinci bir hakkım varsa Yaşar'a. Mesajı Paylaş

Ben önceden yılın üyesi seçilmedilerse Sayın Yaşar ve Sayın Merzifonlu demiştim ama onlar seçilmiş...

Bu saydığım isimler Sayın Putty olsun demiş... Ben de Sayın Putty diyorum .

Dede Korkut'un dediği gibi" Adını ben verdim, yaşını Allah versin! "🤣🤣🤣
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz