2023 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 05 Aralık 2023, 09:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bu sene sayın Putty bence. Hak etti. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Aralık 2023, 12:52:24
Yaşar bey yılın üyesi oldu diye biliyorum olmadıysa Yaşar bey... Merzifonlu hocam yılın üyesi olmuş muydu hiç?

Gözünü sol tarafa avatar altında isimlere çevir ondan sonra anlarsın hangi yılda kimin yılın üyesi olduğunu.

Gözünü sol tarafa avatar altında isimlere çevir ondan sonra anlarsın hangi yılda kimin yılın üyesi olduğunu sen hangi kazayla yılın üyesi oldun ben ona halen şaşırıyorum Mesajı Paylaş

Yaşar ve Merzifonlu arkadaşlarımız 2021 yılın üyesi seçilmişlerdi. Geçenlerde yaşadığımız teknik sorun sonrasında avatarlarının altındaki ibare de kayboldu.

Serkan1976 kazayla değil, oyların çoğunu alarak geçen sene yılın üyesi seçildi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

eskiden kazananlar aday olamasın bence sayın başkanım Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Yılın üyesi için yılda belli sayıda mesaj zorunluğu da getirilebilir. Bu arada, Putty'yi seviyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: sahin1 - 05 Aralık 2023, 15:25:16
Yılın üyesi için yılda belli sayıda mesaj zorunluğu da getirilebilir. Bu arada, Putty'yi seviyoruz.

Evet belli kurallar getirilirse daha iyi olur...

Aday olabilmek için en az x sayida kişinin desteği (ön seçim gibi)

Belli sayıda ileti zorunluluğu...

Son X senede Y sefer kazanan adayın bir sene aday adayı olamaması gibi...

Çok mu ciddiye aldım seçimi acaba :) Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: Tigerfish - 05 Aralık 2023, 14:30:47
Alıntı yapılan: serkan1976 - 05 Aralık 2023, 12:52:24
Yaşar bey yılın üyesi oldu diye biliyorum olmadıysa Yaşar bey... Merzifonlu hocam yılın üyesi olmuş muydu hiç?

Gözünü sol tarafa avatar altında isimlere çevir ondan sonra anlarsın hangi yılda kimin yılın üyesi olduğunu.

Gözünü sol tarafa avatar altında isimlere çevir ondan sonra anlarsın hangi yılda kimin yılın üyesi olduğunu sen hangi kazayla yılın üyesi oldun ben ona halen şaşırıyorum

Kıskanmayın sayın Tigerfish sizi de birgün kazayla da olsa  yılın üyesi seçeceğiz 🤣🤣🤣
Mesajı Paylaş

Sayın @VLS ve Sayın @Doğan Turan bu ünvanı haketmişlerdir bu yıl. Benim adaylarım ve oyum kendilerinindir. Mesajı Paylaş

"Yılın üyesi" sözünü "yılın üyeleri" olarak değiştirelim. Sayın VLS ve Doğan Turan'a Sevgideğer Putty'yi de ekleyelim. Bu arada sayın VLS'ye daha fazla paylaşım yapma şartı getirelim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz