2023 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 05 Aralık 2023, 09:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: sahin1 - 08 Aralık 2023, 19:42:01
"Yılın üyesi" sözünü "yılın üyeleri" olarak değiştirelim. Sayın VLS ve Doğan Turan'a Sevgideğer Putty'yi de ekleyelim. Bu arada sayın VLS'ye daha fazla paylaşım yapma şartı getirelim.
+1 Mesajı Paylaş

Ateistim diye beni seçmezler endişem var Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2023, 02:28:40
Ateistim diye beni seçmezler endişem var

Hayda o nerden çıktı gayet te seçilir lakin mevkili kişiler gibi hareket etmek isterim.

Onuda şöyle açıklayayım rüşvetler dağıtılır,komisyonlar havada uçuşursa neden olmasın 😂 Mesajı Paylaş

Yıllardır bu tarz forumların müdavimi olan Sayın @putty yılın üyesi seçilerek forum tarihine geçmelidir diye düşünüyorum  :) . Aslında normal şartlarda , teknik bilgisiyle bizi pek çok kez aydınlattığı için Sayın @Yaşar'a oy verirdim ancak kendisi daha önce halihazırda yılın üyesi seçilmişti.Bu yüzden oyumu Sayın @putty için hiç çekinmeden kullanıyorum  ;) . Mesajı Paylaş

Diğer arkadaşlar da değerlidir benim için tabiki fakat bu sene de putty olsun ben yorumlarını okumayı seviyorum kendisinin. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2023, 02:28:40
Ateistim diye beni seçmezler endişem var
Benim oyum Sn Putty'e! Mesajı Paylaş

Bu sene çok umutluyum inşallah Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2023, 13:26:12
Bu sene çok umutluyum inşallah

+1

Bi resminizi de görsek iyi olur... Mesajı Paylaş

Yalnız Sn Putty yeni bir uygulama getirmiş olmasın foruma.
Seçilecek adaylar bizim forumda propaganda yapmazlar. Üyeler seçer.
Öyle kalmasında da yarar var. Sonra yazlıklarda yer kalmaz milleti ağırlayacak!😂😂😂 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Yasar - 09 Aralık 2023, 15:01:41
Yalnız Sn Putty yeni bir uygulama getirmiş olmasın foruma.
Seçilecek adaylar bizim forumda propaganda yapmazlar. Üyeler seçer.
Öyle kalmasında da yarar var. Sonra yazlıklarda yer kalmaz milleti ağırlayacak!😂😂😂

Ya Yaşar Bey, tam açıklamaya niyet ediyordum, mesajları açınca öyle kaldım. Neyse senelerin hatırına ben de Putty diyeyim o zaman. Yazlık başka bir yaza kalsın... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz