2023 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 05 Aralık 2023, 09:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Syn.Vls ve syn. Doğan Turan adayim.
Mesajı Paylaş

What is steel compared to the hand that wields it?

Alıntı yapılan: Gökbörü - 09 Aralık 2023, 20:32:50
Benim oyum Yasar Bey'e

Önceden seçildiği için ona oy vermiyoruz Sayın Gökbörü... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2023, 02:28:40
Ateistim diye beni seçmezler endişem var

Emin misin?  ;D ;D

Alıntı yapılan: putty - 09 Aralık 2023, 13:26:12
Bu sene çok umutluyum inşallah

Alıntı yapılan: serkan1976 - 09 Aralık 2023, 21:12:45
Alıntı yapılan: Gökbörü - 09 Aralık 2023, 20:32:50
Benim oyum Yasar Bey'e

Önceden seçildiği için ona oy vermiyoruz Sayın Gökbörü...

Verebilirsiniz.
Önceki yıl başka bu yıl başka. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Daha onceki senelerde kimler almisti acaba? Onu da bilsek guzel olur sanki :) Mesajı Paylaş

Bizim memleket bir değişik. Ateisti bile başka. Yeri geldi mi "ateistsek o kadar da değil" der... Mesajı Paylaş

Bu sene benim takip ettiğim kadarı ile en çok teknik bilgiyi Merzifonlu  ve Yaşar üstatlardan aldık. Bir de sayın Vls.. Üç dostumuzdan birine bu ödülü vermek adaletli olur düşüncesindeyim.

Rusya Kiev'e girip, galip gelene kadar Sn Putty'e bu ödül verilmemeli bence :) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SH - 09 Aralık 2023, 21:50:11
Daha onceki senelerde kimler almisti acaba? Onu da bilsek guzel olur sanki :)

2017 Partikül
2018 BATTLESTAR
2019 BATTLESTAR
2020 カメせ ve metin62
2021 Merzifonlu ve Yaşar
2022 Serkan 1976 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sayın Partekül ve Sn Japonca ismin hiç sesi çıkmıyor son zamanlarda Mesajı Paylaş

Buraya birçok arkadaş, "Aydınlatıcı, doyurucu bilgi" yazıyor. Bunları keyifle de okuyorum. Katkıda bulunan herkese de teşekkürler.
Ben yılın adayı olarak  "VLS" diyorum. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz