2023 Yılın Üyesi

Başlatan SKYWOLF, 05 Aralık 2023, 09:14:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bende oyumu,
Yılların hasretiyle, yılların adayı Sn Putty'e veriyorum, bu sefer olacak... Mesajı Paylaş

Son güncelleme...

Putty diyen arkadaşlar: Merzifonlu, Tigerfish, sahin1, uğurkarakaya25, Bürküt, Fırtına06, Yaşar, baryshx, Denizci16, orko_8, Mehmet75, serkan1976, Alp

Yaşar diyenler:Metin62, SH, Gökbörü, Kapgan, buraktunahan

DoğanTuran'ı tercih edenler: Metin62, Archangel99, sahin1, uğurkarakaya25, M.B.T.,

VLS'ye oy verenler: Fırtına Getiren, Archangel99, sahin1, uğurkarakaya25, M.B.T., VLS, Bukrek, Kaptan-I Derya, buraktunahan

Merzifonlu olsun diyenler: Kapgan,

Alıntı yapılan: putty - 27 Aralık 2023, 16:56:01
Çetelerle savaşıyorum

Çeteler? Forum iradesine saygı lütfen!  :D :D

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

@putty Çetesi daha kalabalık.  ;D Ayrıca bu çetede iki de ağır top var. (Yaşar ve orko_8)  ;D Çete savaşı varsa bile sonucu belli, savaş adil değil!  ;D Mesajı Paylaş

VLS ye oy verenler maaşlı sigortalı abonmanlı güzel bir işe girip çalışsınlar sakın maceraya atılıp kendi işlerini filan kurmasınlar. VLS herkesi kandırabilir beni asla Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Merzifonlu diyorum.
Bakış açısı verdiği bilgileri seviyorum. Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

Bugün foruma girdim yeni haber var mı diye; tam bir seçim propagandası furyası ile karşılaştım!😜😜😂😂

Yönetim, sonucu verin de birileri rahatlasın artık😇😇 Mesajı Paylaş

Ben bu işe baş koydum Bundan sonra ya yanımdasınız ya da karşımda. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 27 Aralık 2023, 18:39:36
Ben bu işe baş koydum Bundan sonra ya yanımdasınız ya da karşımda.

Siyasetcilerimizin soylemlerinden kopya cekme  ;) Mesajı Paylaş

Yılın üyesi seçilmezsem imzam 2024 boyunca bu olabilir
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz