Tusaşa saldırı

Başlatan OKÇULAR, 23 Ekim 2024, 16:30:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Clash Report TR
@ClashReporttr

#SONDAKİKA | TUSAÞ'ta an itibarıyla rehine durumu yok.

— Durum tamamen kontrol altına alındı, teröristlerin tamamı etkisiz hale getirildi.

-Habertürk

https://x.com/ClashReporttr/status/1849114300650012998 Mesajı Paylaş

Ben DAEÞ yaptı diyorum. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Bulunduğumuz coğrafya kan gölüne dönmüş. Bizde bu işlerde tarafız.haliylede hedefiz. Sabotaj riski yüksek Stratejik kurumları daha iyi tahkim etmek gerek. Hey allahım bunudamı biz düşünecez. Heryere posta koyup kıçının açıkta olması şakamı Mesajı Paylaş

Bu tesis, kritik bir birim miydi?
Terör saldırısı adı altın da ard alanda sanayi casusluğu, bilgi alma veya silme, ne bileyim bilgi ağına direkt ulaşım nedeniyle truva atı, yada virüs sokmak gibi faaliyetler de gerçekleştirilecekte olabilir...
Çok iyi soruşturulmalı bu konu özellikle bu tesisin nerelere bağlantısı var net incelenmeli...

Eğer kritik bir tesis ise,
Sivil ve/veya çalışan diye olay bölgesi dışına çıkarılanlar bile incelenmeli... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 23 Ekim 2024, 19:54:10
Ben DAEÞ yaptı diyorum.

Hocam adamın suratından belli Apocu olduğu...

Geldikleri taksinin şöförünü de öldürüp arka koltuğa koymuş şerefsizler... Mesajı Paylaş

Bu saldiriyi aponun kendisi emretti gibime geliyor. Ugursuz ve suursuz devlet bahceli agzindan SERBESTLIK VE ONUR SÖZLERI duyan APO galiba hayatinin sokunu yasadi ve derhal gizli kanallarla imrali kadroya SALDIRIN emrini verdi.

Simdi güleceksiniz belki ama ben Apo gibi insanlik disi teröristlerin gizlice Süleyman aleyhiselam gibi CINleri ve Seytanlari araci olarak kullandigina inaniyorum. Iblis Apo gibi hizmetcisini asla yalniz birakmaz. Bence korkunc bir gercek bu yasadigimiz dünyadaki Gaib olaylari. Kutsal Kuran i Kerim öyle söylüyor. Mesajı Paylaş

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bu saldırının bir istihbarat örgütünün desteği olmadan yapılacağına ihtimal vermiyorum.

Þehitlerimizin ruhu şad olsun, yaralılarımıza Allah şifalar versin.

Mesajı Paylaş

Maalesef şehit sayımız 5'e yükseldi yaralı sayımız 22 oldu. Þehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu saldırı ile milletimizi yıldırabileceklerini sanıyorlarsa daha çok beklerler. TAİ TUSAÞ ve diğer savunma sanayi kurumlarımız gözbebeğimizdir. Mesajı Paylaş

Þehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Baştan sona kadar rezillik. Bu kadar mafyanın, çetenin, terör örgütünün kol geldiği ülkede, 2 teröristin Ankara'ya bu teçhizatla gelmesi sürpriz değil. Asıl Tusaş'a bu kadar el kol sallayarak girmeleri çok büyük bir zafiyet. Bu tesis yeni bir tesis, nasıl böyle bir yapılanma seçilmiş aklım almıyor. Üstelik saldırganlar çok rahat bina içine de giriyor.

Rezillik burada bitiyor mu, tabi ki hayır. Daha çatışma sürerken güvenlik kameraları görüntüleri basına sızıyor. Bakın olay yerindeki vatandaşın filan değil, direk güvenlik kameraları görüntüleri. 1 tane resmi açıklama yokken, internet 50 farklı senaryo ile çalkalanıyor. Doğru düzgün açıklama yapamayan yetkililer sosyal medyayı kısıtlamakta çözüm arıyor. Baştan sona süreç o kadar kötü ilerliyor ki. İçişleri bakanı ile CB farklı sayılar veriyor. Sosyal medya her açıdan gelen güvenlik kamerası görüntüleri ile doluyor.

Hala doğru düzgün açıklama yapılmadığı için internetteki senaryolar dönmeye devam ediyor. Þuan kesin bildiğimiz 2 saldırganın Türkiye doğumlu btö üyesi olduğu. Ölü ve yaralı sayısı kesin değil. Bakalım daha neler göreceğiz. Mesajı Paylaş

Þehitlerimize ALLAH RAHMET eylesin geride kalan yakınlarına ALLAH SABI ihsan eylesin yaralılarımıza acil şifalar dile tüm TÜRK ULUSUNA sabır ve başsağlığı dilerim. ALLAH bir daha böyle günleri yaşamayı bizlere nasip etmesin İNÞALLAH. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz