Tusaşa saldırı

Başlatan OKÇULAR, 23 Ekim 2024, 16:30:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bende zannettim ki devlet terör örgütü ile gizli gizli görüştü silah bırakma karşılığı Suriye ye dokanmama filan bir şeylerde anlaştılar Bahçelide Cumhur iktidarı olarak devletin bir parçası sayıldığı için bir şeyler bilerek ortaya kamu oyunu alıştırmak için laf attı filan. Böyle bir şey olsa devlettir yapar eder deriz kızanda olur tiksinende olur ama devletler böyle şeyler yapar anlarız. Ama hiç alakası yokmuş Bahçeli kendi kafasına Apo yu kullanarak Kürtleri tavlayacakmış meğerse.  Hayret bir şey ne masum bir akıl Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

meclisde teröristler  partisi   kapatilmaz

idam yok

cözüm süreci cikaranlar nerdesiniz

kazanda sehit olan insanlarimiza  allah rahmet eylesin

Mesajı Paylaş

Erdoğan ın Kazan da BRICS görüşmelerine katılırken Ankara Kazan da Tusaş a saldırı tesadüf mü. Mesajı Paylaş

Sanırım doğru cevabı Putty yakaladı. Mesajı Paylaş

Bana ait değil tv de duydum bende ilginç geldi Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: MINUTEMAN - 23 Ekim 2024, 21:13:56
Bu saldiriyi aponun kendisi emretti gibime geliyor. Ugursuz ve suursuz devlet bahceli agzindan SERBESTLIK VE ONUR SÖZLERI duyan APO galiba hayatinin sokunu yasadi ve derhal gizli kanallarla imrali kadroya SALDIRIN emrini verdi.

Simdi güleceksiniz belki ama ben Apo gibi insanlik disi teröristlerin gizlice Süleyman aleyhiselam gibi CINleri ve Seytanlari araci olarak kullandigina inaniyorum. Iblis Apo gibi hizmetcisini asla yalniz birakmaz. Bence korkunc bir gercek bu yasadigimiz dünyadaki Gaib olaylari. Kutsal Kuran i Kerim öyle söylüyor.

Bahçeli öyle söyledi diye ertesi gün böyle bir saldırı yapılamaz. Bunun için iyi bir keşif, gözlem ve iyi bir planlama yapılması gerekiyor. Eğer Bahçeli'nin sözlerine karşılık yapılmış olsaydı, o zaman böyle tesadüf olmaz deyip Bahçeli gözaltına alınıp sorgulanmalıydı!

Þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

dün gece haberlerdeki yorumcuların yorumlarına göre (cnn) saldırı yaklaşık 15 gün önceden planlanmış bu zatlar paramotor ile suriyeden geldikleri ve istihbarat örgütleriden destek aldıklarını belirtti.
kişilerin saldırı esnasındaki izlemiş oldukları stratejik giyim ve hareket tarzı süriyede eğitim aldığı zira ırakta böyle bir tatbikatın ve eğitimin verilebileceği sahanın olmadığını belirttiler.
Saldırının olmasının sebebi LOJMAN GİRİÞ kapısındaki görevlilerin ihmali ile araç içi arama yapılmadığından olmuştur.Bu ihmalin sebebi ise fabrika paydos saatlerine yakın o taksi durağından sürekli taksi çağrıldığı belirtildi.

Dün gece abd bm  almanya ve nato yetkilileri içi bayram ederek ve timsah gözyaşları dökerek terör eylemlerini lanetlediler...
Ben şahsen asla onların taziyelerini kabul etmiyorum.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Ekim 2024, 08:18:50
Alıntı yapılan: MINUTEMAN - 23 Ekim 2024, 21:13:56
Bu saldiriyi aponun kendisi emretti gibime geliyor. Ugursuz ve suursuz devlet bahceli agzindan SERBESTLIK VE ONUR SÖZLERI duyan APO galiba hayatinin sokunu yasadi ve derhal gizli kanallarla imrali kadroya SALDIRIN emrini verdi.

Simdi güleceksiniz belki ama ben Apo gibi insanlik disi teröristlerin gizlice Süleyman aleyhiselam gibi CINleri ve Seytanlari araci olarak kullandigina inaniyorum. Iblis Apo gibi hizmetcisini asla yalniz birakmaz. Bence korkunc bir gercek bu yasadigimiz dünyadaki Gaib olaylari. Kutsal Kuran i Kerim öyle söylüyor.

Bahçeli öyle söyledi diye ertesi gün böyle bir saldırı yapılamaz. Bunun için iyi bir keşif, gözlem ve iyi bir planlama yapılması gerekiyor. Eğer Bahçeli'nin sözlerine karşılık yapılmış olsaydı, o zaman böyle tesadüf olmaz deyip Bahçeli gözaltına alınıp sorgulanmalıydı!

Þehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun.

PKK/CIA ve Mossad in Hareket mekanizmasini anlamak lazim. Bu eylemler önceden think tank araciligi ile belirlenmis ve planlanmis bir sekilde masa alti cekmecelerde hazir bekliyor. ABD bunun icin Süper Bilgisayarlar ve Artificial Intelligence kullaniyor. Zamani gelince bu eylemler hayata geciriliyor. cok kisa zamanda 24 saatte bütün dünyada yayili olan terrör hücreleri harekete geciriliyor.

Bahcelini bu demeci neden ve niye bu eylemden 24 saat önce verdi bu derhal sorusturulmasi lazim. Rahmetli Türkesin Bahceli hakkinda söylemiyle "Bu adama dikkat edin, kendisi ajandir!" dedigi aklimda kalmistir herzaman. Evet Bahcelinin sorgulanmasi taraftariyim. Neden bebek katili apoyu meclise davet etmistir, bu hakki bu cüreti kendinde nasil bulmustur?!! Bu vatan hainlige kadar uzanir!!!

Devlet erkanimiz hala terrörü siradan bir suc olarak görmekte ve komik cezalar uygulamakta. ABDde ise basit cinayete bile idam cezasi söz konusu bundan dolayi enternasyonal arenalarda ABDnin sözü gecerli ama bizimkisi gecersiz. cünkü politikamizda ciddiyet eksikligi var!

Terörün aslinda devletimize karsi yürütülen bir ASIMTERIK HARP oldugunu hala bizim tayfa anlamamis görünüyor. Terörüstlere topluma kazandirilmasi gerekilen hakki yenildigi icin küsmüs bireyler olarak bakiliyor. Bu siyasal islamistlerin baslattigi cözüm süreci devletimiz icin tam bir felakettir ve asla kanli terröristlerin satilmis yabanci güc ajani ve lejyoneri olduklari gercegi asla unutulmamalidir!

devlet bahcelinin ve milliyetci hareketinde artik bu tuzaga düstügünü görmek insani derinden üzüyor! Mesajı Paylaş

Terörist çantasında Z işaretine dikkat. Hadiseyi Rusya ile bağlantılı göstermek istemişler. Kimin işine yarar bu?

Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Bu z nin rusya ile alakasi yok. Z yi ZIYON icin kullaniyorlar. Rusyanin Ukraynayi dagitmasi, Israilin Gazzeyi dagitmasi ve bu pkk terröristlerinin Ucak sanayyimize saldirmasi hepsi BÜYÜK ZIYON BÜYÜK ISRAIL icin yapilmistir.

Putin dünyadaki yahudilere yer acmak icin ukraynayi bosaltti slavlardan, oraya rus yahudileri yerlesecek. Israilde Orta doguyu bosaltmak istiyor ve Türkiyeninde topragindan büyük bir pay almak istiyor. sözde kürdistan hikaye, bu salak pkk ahmaklari sadece büyük israil icin bir piyondur, zamani gelince cöpe atilacaklar ve ayni hamasin gördügü muameleyi görecekler yahudi efendilerinden. Bu gercekleri artik sagir sultan, kücük cocuklar bile biliyor.

Bizim sormamiz gereken su, 1 milyar dolara yeni MIT kampüsü insaa ettik, büyük yetkilerle ve manevi ve maddi kaynaklarla donattik güvenlik güclerimizi ama ICRAAT TAM SIFIR!!!! Bence Savunma bakani ve ic isleri bakanlari derhal istifa etmeleri lazim !!!!!!!! ISTIFA DERHAL!!!!!!!!!! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz