Donald Trump sari kafa baskan

Başlatan tumucin, 06 Kasım 2024, 11:46:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 06 Kasım 2024, 14:00:28
Alıntı yapılan: MINUTEMAN - 06 Kasım 2024, 13:47:13
NATO aslinda ABDnin ta kendisi ve usaklaridir. ABD ise POTUSun emrindedir. Siz niye bukadar vurdum duymazsinizki?

Putinin Ordulari 2030larda Akdenize inince ve bizim Hava kuvvetlerimiz ambargo altinda cürüyünce ozaman göreyim halinizi.

İyi de hangi ordular? Olan birkaç gemi zaten Akdeniz'de dolaşabiliyor. Suriye'de üsleri var. Hava kuvvetlerimiz şu an bile tam kapasitesinde değil diyebiliriz. Ama bu haliyle bile Ukrayna'dan daha iyi durumda. Yıllardır Ukrayna'da saplanıp kalan Rus ordusunun kalıntılarının bize fazla bir şey yapabileceğiniz sanmıyorum. Nükleer silahlarını yok sayarsak, Rus ordusu genel olarak geçen yüzyılda kalmış gibi görünüyor ve hızla tükeniyor.

Niye yok sayiyorsunuz Rusyanin taktik nukleer silahlarini? size putin kullanmayacagina dair bir garantimi verdi?

ABdeki Üyeler NATOdan cekilirse ABDnin inaktifligi yüzünden ozaman NATO zaten cabuk dagilir. ABD ve Rusya birbirine saldirmaz. Rusya Sovjet birligi degil, ABD ile kültür savasi yürütmek zorunda degil. Ruslar Ukraynayi alinca cok ciddi bir manevi ve maddi kazanc elde edecekler ve hersene var olan VICTORY PARADE olayi dahada göz kamastirici olacak. Cin ve Kuzey Kore bu gördükleri rus basarisi yüzünden dahada fazla yatirim yapacaklar Rus silah sanayyisine.

Göremiyormusunuz. Türkiyemiz batmak üzere, Düsmanlarimiz Trumpin dedigi gibi altin caglarini yasayacak. ABD orta sinif zenginlerini daha zengin yapacak ve fakirleri kamplarda yok edecek. Rusya ise genclerine Milliyetcilik pompalayacak ve AB ise yeniden Milliyetcilikle Savunma sanayyisini güclendirecek ve yabanci unsurlari yurt disi edecek. Kamplarda yok edecek.

Dünya Hitlerin rüyasinda gördügü bir NAZI Ütopya olacak.  Türkiye ise büyük bir mülteci kampina dönecek. Ekmek bulamayacagiz!!! Mesajı Paylaş

Rusya'nın keyfi yerinde ben savaşı bitirip Avrupa'nın sıkışmışlığına çare olacağını hiç sanmıyorum. Hazır dünya ekonomik dengeleri yeniden düzenlenirken Batı üç buçuk atarken Rusya bir süre daha kendini dünyadan izole ederek batının ipini iyice çekecektir.  Savaştan önce Rusya nın burnunu sürtmeye kalkan batı vardı onuda unutmamak gerek Rusya şu anda belki eskisinden daha huzurludur. Rusya şimdi kendine eskisinden çok daha fazla saygı duyulacağı yeni bir dünya dayatıyor. Maalesef durum bence böyle. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: mavi1991 - 06 Kasım 2024, 12:45:21
F16'lar gelir, amerika nın suriye deki varlığı azalır, ukrayna ayvayı yer

Çok iyimsersiniz. Trump'ın söylem ve eylemleri pek uyuşmuyor. Mesajı Paylaş
DÜNYADA BÜTÜN GERCEKLER 3 MERHALEDEN GECER.
1. iLK BAÞLARDA HAFİFE ALINIR ÖNEMSENMEZ
2. ARKASINDAN ÞİDDETLİ BİR DİRENİÞ VE BASKIYA UĞRAR.
3. EN SON TAM BİR DOĞRU OLARAK KABUL EDİLİR..

Alıntı yapılan: OKÇULAR - 06 Kasım 2024, 16:05:46
Çok iyimsersiniz. Trump'ın söylem ve eylemleri pek uyuşmuyor.

+1 :) Mesajı Paylaş

Þuraya  Türkiye Cumhurbaşkanına hitaben sarı kafanın yazdığı mektubu bırakayım da herkes bi kendine gelsin... ;) Mesajı Paylaş

akpliler sari kafayi cok seviyor

4 senede neler olacak görecegiz Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 06 Kasım 2024, 17:40:18

Þuraya  Türkiye Cumhurbaşkanına hitaben sarı kafanın yazdığı mektubu bırakayım da herkes bi kendine gelsin... ;)
İşte Türkçe çevirisi:

---

BEYAZ SARAY
WASHINGTON
9 Ekim 2019

Ekselansları
Recep Tayyip Erdoğan
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı
Ankara

Sayın Cumhurbaşkanı,

Hadi iyi bir anlaşma yapalım! Binlerce insanın katledilmesinden sorumlu olmak istemezsin ve ben de Türk ekonomisini yok etmekten sorumlu olmak istemem - ama yaparım. Pastör Brunson'la ilgili olarak sana zaten küçük bir örnek verdim.

Bazı sorunlarını çözmek için çok çalıştım. Dünyayı hayal kırıklığına uğratma. Harika bir anlaşma yapabilirsin. General Mazlum seninle müzakere etmeye istekli ve geçmişte asla yapılmamış tavizler vermeye de istekli. Sana gizlice, yeni gelen mektubunun bir kopyasını ekliyorum.

Bu işi doğru ve insani bir şekilde yaparsan tarih seni olumlu bir şekilde hatırlayacak. İyi şeyler olmazsa seni sonsuza dek şeytan olarak görecek. Sert çocuk olma. Aptal olma!

Sana sonra telefon edeceğim.

Saygılarımla,
(imza)

Mesajı Paylaş

Zamanında Osmanlı da böyle nameler gönderirdi, Avrupa'nın bizden nefret etmesinin arka planında bir neden de bu tür kibirli hareketlerimiz idi.

Devran döner, gün gelir Amerika da çöker, o vakitler geldiğinde bu mektubu hatırlatırız.

Ben Trump ve Elon gibi Evangelist kadrolardan çok korkuyorum, bunların Dünya görüşü aynen Siyonist İsrail ile paralellik gösteriyor. Mesela Trump Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanınmıştı.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 06 Kasım 2024, 17:40:18

Þuraya  Türkiye Cumhurbaşkanına hitaben sarı kafanın yazdığı mektubu bırakayım da herkes bi kendine gelsin... ;)

I dont want responsible for destroyed your economy...
Þeklinde bir ifade gördüm sanki..

Vaaavv ne sert bir ifade

Ekonomini yok etme sorumluluğuna girmek istemiyorum...

Başka deyişle ekonomini mahfederim diyor.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz