Türk - Yunan İlişkileri

Başlatan Þahinbey, 02 Temmuz 2009, 14:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yunanistan ile bu yakınlaşma görüntüsü çok üzücü. Yunan dışişleri gülüyordur bu düştüğümüz duruma. Kıta sahanlığı golünü attılar bir sonraki gerilime kadar şimdi öfkemizi dindirecekler sonra sil baştan tekrar gerilim politikası tekrar listelerindeki yeni golü atacaklar. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Yunanlılar kıta sahanlığını 12 mile çıkardı da bizim mi haberimiz yok? Mesajı Paylaş

Senin dediğin karasuyu o başka bu başka affedersin Mesajı Paylaş

Kıta sahanlığı ilan etti AB de onu tanıdı Doğu Akdeniz'deki kıyısı olan tüm ülkelerde kabul etti bizde kendimizce bir şey ilan ettik ama kendi kendimize ettiğimizle kaldık. Ne oldu gol oldu işte. Þimdi biz onlarla savaşacağımıza ne ilişkisi kuruyoruz meseleyi çözdük barış mı yapıyoruz. Ben size söyleyim biz itilmiş kakılmışlığımızdan bunaldık kendimizi sevdirmek için Yunanistan kapısını çalıyoruz oradan gönülleri kazanacağız sanıyoruz ama olmayacak öyle bir şey. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 08 Aralık 2023, 16:35:45
Senin dediğin karasuyu o başka bu başka affedersin

O zaman açıkla da bilelim bizde. Mesajı Paylaş

Oncesinde     "BENİM İÇİN MİÇOTAKİS DİYE BİRİSİ YOK"
Sonrasinda    " DOSTUM KIRYAKOS "

??? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 08 Aralık 2023, 17:14:32
Kıta sahanlığı ilan etti AB de onu tanıdı Doğu Akdeniz'deki kıyısı olan tüm ülkelerde kabul etti bizde kendimizce bir şey ilan ettik ama kendi kendimize ettiğimizle kaldık. Ne oldu gol oldu işte. Þimdi biz onlarla savaşacağımıza ne ilişkisi kuruyoruz meseleyi çözdük barış mı yapıyoruz. Ben size söyleyim biz itilmiş kakılmışlığımızdan bunaldık kendimizi sevdirmek için Yunanistan kapısını çalıyoruz oradan gönülleri kazanacağız sanıyoruz ama olmayacak öyle bir şey.

Kaynak? Buna dair bir şey bulamadım internette. Böyle bir şey olsa medyaya yansır tartışma konusu olurdu. Lakin bir bilgi bir kaynak yok. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: metin62 - 08 Aralık 2023, 17:17:35

???

Sayın Metin : olayı arkadaşlara hatırlatalım da lafınız havada kalmasın..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan," Artık benim için Miçotakis diye birisi yok. Kendisiyle böyle bir görüşme yapmayı asla kabul etmiyorum. Çünkü biz sözünde duracak, şahsiyetli, onurlu siyasetçiler ile yola gideriz. Bundan sonrasını Miçotakis kendisi düşünsün. Kimlerle görüşecekse, kimlere nasıl üsler kurduracaksa buyursun kurdursun; biz bize yeteriz" dedi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: metin62 - 08 Aralık 2023, 17:17:35

???
İsrail ile de yakında böyle olacak. Bekleyin ve görün.

Bizim anlaşamayacağımız, olmayacak duaya amin diyeceğimiz tek ülke Yunanistan'dır. Çünkü, sorunlarımız çok can alıcı, hayati, anlaşılamayacak ve orta yol bulunamayacak kadar zor konular. Adamların yaşama amacı bu konular, aynı ermenilerin sözde soykırım saçmalığı gibi...Kıbrıs konusu halledilmeden Yunanistan ile barış ve anlaşma olmaz. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz