Türk - Yunan İlişkileri

Başlatan Þahinbey, 02 Temmuz 2009, 14:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alıntı yapılan: ahmedis - 29 Ocak 2010, 21:14:32
Donanma bakımından Yunanistan'dan üstünüz denizaltı konusundada bu böyle fakat onların her biri gemi sayılacak adalrı var Ege'de hava üstünlüğünü tamamen sağlamadan  denizdedee tam başarı sağlanamaz çünkü onların Mirage 2000 lerinde anti ship füzeleri var.Yunanistan'ın AH-64 sayısı benim bildiğim 12 kadar. ;)45 APACHE küçümsenecek bi sayı değil.

Doğru söylüyorsun 45 değil  ;D 31 adet olması lazım. Bunların 19 tanesi AH-64A 12 adetide AH-64D. Ama daha AH-64D'ler gelmedi bir iki tanesi teslim edilmişti. Ama bizimde T-129 helikopterimiz var :). Mesajı Paylaş

Bizim herhangi bir hava aracını kolaylıkla avlayabilecek(Bir başka F35 ya da F22 dışında) F35 uçaklarımız onların her türlü sistemini bloke edecektir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 30 Ocak 2010, 20:24:02
Bizim herhangi bir hava aracını kolaylıkla avlayabilecek(Bir başka F35 ya da F22 dışında) F35 uçaklarımız onların her türlü sistemini bloke edecektir.

Bloke edilir ve F-35'leri vuramazlar. Kilitlenseler bile F-35'lerin üstün elektronik özellklerinden biri füzeleri bloke etmek ondan sonra pilot yapacağı manevraya göre kaçabilir. Bu sistemin adını unuttum bu konu bayağı bir konuşulmuştu. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: EfsaneAsker - 30 Ocak 2010, 20:55:08
Bizim herhangi bir hava aracını kolaylıkla avlayabilecek(Bir başka F35 ya da F22 dışında) F35 uçaklarımız onların her türlü sistemini bloke edecektir.

Bloke edilir ve F-35'leri vuramazlar. Kilitlenseler bile F-35'lerin üstün elektronik özellklerinden biri füzeleri bloke etmek ondan sonra pilot yapacağı manevraya göre kaçabilir. Bu sistemin adını unuttum bu konu bayağı bir konuşulmuştu.
Bahsettiğiniz şey ECM podudur,bu podda her uçakta bulunur. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: FNSG - 30 Ocak 2010, 21:47:15

Bloke edilir ve F-35'leri vuramazlar. Kilitlenseler bile F-35'lerin üstün elektronik özellklerinden biri füzeleri bloke etmek ondan sonra pilot yapacağı manevraya göre kaçabilir. Bu sistemin adını unuttum bu konu bayağı bir konuşulmuştu.
Bahsettiğiniz şey ECM podudur,bu podda her uçakta bulunur.

Her uçakta olabilir ama izlediğim belgeselde uçak hakkında ayrıntıya girmiyorlardı ve yaptıklara ECM sistemi(tabii buysa dedikleri) gayet güçlü gösteriliyordu. Bu tüp belgeselleri izlemek isteyenlere History Channel'ı öneriyorum. Mesajı Paylaş

H.channelda bu bay abartılır propaganda derecesine kadar son model Su-30lar rafale ler MiG-35 ler keklik gibi düşüyordu gerçeklikle pek yakınlığı olmuyo. Mesajı Paylaş

Avcı ne kadar hile bilse,ayı o kadar yol bilir...

F-117ler için de böyle şeyler söylendi fakat sonuç...

Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

F117 nin güzergahı biliniyordu.O sistem açığı değil,istihbarat açığıydı. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 03 Şubat 2010, 00:40:15
F117 nin güzergahı biliniyordu.O sistem açığı değil,istihbarat açığıydı.

Sonuçya bir şekilde düşürüldü ama...

Yani hiçbir uçak düşürülemez değildir,elbet bir açığı vardır ve önemli olan da bu açığın yakalanması... Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

Kendi kendine bile düşebilir.F35 düşme ihtimali diğer uçaklara göre çok düşük olan bir uçaktır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz