Türk - Yunan İlişkileri

Başlatan Þahinbey, 02 Temmuz 2009, 14:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AİHM yapması gerekeni yapmış zaten,  suçlu bulmuş.

Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bunun kadar ağlayan başka bir lider görmedim. Adamların tek gündemi Türkiye. Bütün gün Türkiye ile yatıp Türkiye ile kalkıyorlar. Tüm bakanların, bürokratların, generallerinin tek bir gündemi var o da Türkiye.

Aslında Avrupalı liderler de bunlardan bıktı. Ziyaretlerinde, görüşmelerinde haklısın kanka sen diyorlar ama içten içe başlayacağım şimdi senin dertlerine diyorlar.

Miçotakis'in giderek saçmalamasının tek nedeni 2023'te gidecekleri seçimler. Türkiye'de de seçim var ama Yunanistan'da mevcut iktidar seçimi kazanmak için Türkiye karşıtı açıklamalarını her gün arttırıyor. Çünkü Yunanistan küçük bir ülke. Üretim doğru düzgün yok. Teknoloji geliştiremiyorlar. En büyük gelir kalemleri turizm. O nedenle projeleri de yok. Varsa yoksa Türkiye. Çünkü milliyetçi seçmenin oyunu ancak Türk karşıtlığı ile alabiliyorlar. Mesajı Paylaş

Hangi dağda kurt öldüyse artık Yunanistan Cumhuriyet bayramımızı kutlamış hemde bayrağımızın fotoğrafıyla genellikle bayrağımıza tahammül edemez bunlar hayret..

Mesajı Paylaş

Tayfun ile ilgili politikaları bu videoda.

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: fırtına06 - 29 Ekim 2022, 14:57:21
Hangi dağda kurt öldüyse artık Yunanistan Cumhuriyet bayramımızı kutlamış hemde bayrağımızın fotoğrafıyla genellikle bayrağımıza tahammül edemez bunlar hayret..

yüzyılı göstertmeyeceğiz bari 99.yılı kutlayıp şirin gözükelim çabaları...
Fırtına öncesi sessizlikteyiz arkadaşlar. Avrupa Siyasi Topluluğu Prag Zirvesi sırasında Miçotakis Erdoğana "benim iki ayım kaldı zaten" demiş. Erken seçim de olabilir, "İki ay sonra anca Amerikalılara anlatırsın derdini!.."  de olabilir. Kaldı ki sürenin yarısı doldu bile... Mesajı Paylaş

Yunanistan neden bayramımızı kutlamış olabilir gayet basit. Çünkü biz kutlamıyoruz onlarda bizim zıttımızı yapıyorlar düşmanlar çünkü Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a laf çakma gibi algıladım ben, bilmiyorum belki çok alınganlık yapıyorumdur. Mesajı Paylaş

https://twitter.com/i/web/status/1586638494402846720

Biz Mısır'ın İsrailin ağzına hipnoz olmuşken GKRY gole doğru gidiyor arkadaşlar... buna karşı yapabileceğimiz herhangi bir hamle yok mu ya? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz