Türk - Yunan İlişkileri

Başlatan Þahinbey, 02 Temmuz 2009, 14:41:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

helikopter ne ya koyduğun görseli görse anlar insan Mesajı Paylaş
IRK, DİN, DİL, MEZHEP ÖNEMLİ DEĞİLDİR ÖNEMLİ OLAN BU ÜLKE İÇİN YAPTIKLARINDIR

İçinde insan olmadığından uav'ımıza ateş açma cürretinde bulunabilirler. Buda hem bizim hemde anka için kötü bir pr olabilir. Mesajı Paylaş
Savaş Var Denildiğinde Biz;

Alıntı yapılan: BATTLESTAR - 07 Nisan 2018, 11:21:24
İçinde insan olmadığından uav'ımıza ateş açma cürretinde bulunabilirler. Buda hem bizim hemde anka için kötü bir pr olabilir.
Belki de bizimkiler böyle bi hamle yapmalarını  bekliyorlardır. Mesajı Paylaş

Yunanın radarı var beyler üstelik çalışıyor  ;D Mesajı Paylaş

Yorgolar Kara ada üzerinde uçan helikopterimize uyarı ateşi açmışlar.. Suyu ısındırıyorlar, kaynatırlarsa iyi haşlanacaklar haberleri yok... Mesajı Paylaş

https://www.memurlar.net/haber/740792/yunanistan-turk-helikopterine-uyari-atesi-acti-iddiasi.html

Yunanistan basını Doğu Akdeniz'deki Kızılhisar Adası'nın ( Meis-Kastellorizo) batısında bulunan Ro Adası (Kara Ada) üzerinde alçaktan uçan Türk helikopterine Yunan askerinin uyarı ateşi açtığını duyurdu.
Mesajı Paylaş

Yunan basının iddiasını Başbakanlık yalanladı

Yunan basını, Ege'de On İki Ada bölgesinde, Karaada'daki (Ro) Yunan askerlerinin, pazartesi gecesi saat 22.30 sularında bir Türk Sahil Güvenlik helikopterine izli mermilerle ve ters istikamette uyarı ateşi açtıkları etmişti. Hürriyet'in edindiği bilgilere göre, söz konusu iddia Başbakanlık kaynakları tarafından yalanladı.
Yunan medyasındaki haberlerde, Karaada'daki Yunan askerleri, bölgede bir helikopter uçtuğunu çıkardığı gürültüden fark ederek durumu üst makamlara bildirdikleri ve Türk helikopterine uyarı ateşi açma yönünde talimat aldıkları iddia edilmişti.

Söz konusu iddialar, Hürriyet Dünyası'nın ulaştığı başbakanlık kaynaklarınca yalanlandı.

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/sok-iddia-yunanistan-alcak-ucan-turk-helikopterine-uyari-atesi-acti-40800417 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Oraların haritası da adamı yeminle kahrediyor.  Taş atsan gidecek mesafede bir sürü yunan adası var çoğuda küçücük . Bu adalar bizim desek yeminle haritaya bakan hak verir. Mesajı Paylaş
beğen

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ege'de gerilim... Sahil Güvenlik müdahale etti, diktikleri Yunanistan bayrağı kaldırıldı

Başbakan Binali Yıldırım, Yunanistan ile Ege'de yaşanan gerilimle ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, 'Didim açıklarındaki kayalığa dikilen Yunan bayrağı kaldırıldı' dedi.

Başbakan Yıldırım, Ege'de oldu bittilere ve fiili durumlara gereken karşılığın verileceğini belirterek şunları söyledi:

"İHLALLERDE ARTIÞLAR GÖZE ÇARPIYOR"

"Ege Denizi'nde zaman zaman gerginliği artırmaya yönelik kışkırtmaya yönelik komşumuz Yunanistan'ın bir takım faaliyetlerinin olduğu malumunuz. Son zamanlarda bu ihlallerde artışlar göze çarpıyor. Özellikle aidiyeti, sahipliği belli olmayan kaya parçaları var. Bunlara yönelik Kardak kayalıklarına benzer girişimlerin olduğunu görüyoruz.

"YUNAN BAYRAĞI KALDIRILDI"

Yine Didim açıklarında, yerleşim yeri olmayan kayalıklara bir Yunan bayrağı dikme girişimi oldu. Bunun üzerine de Sahil Güvenlik ekiplerimiz gerekli müdahaleyi yaptılar. Ve oradan o bayrağı kaldırdılar.

"GEREKEN KARÞILIĞI VERİRİZ"

Bizim tavsiyemiz Yunanistan'a iyi komşuluk ilişkileri içerisinde, gerginliği artıracak provokasyonlardan, kışkırtmalardan uzak durması. Komşuluk hukukuna uygun olarak hareket etmesidir. Oldu bittilere, fiili durumlara gereken karşılığını vermeye hazırız. Bunun bilinmesini isteriz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/basbakan-acikladi-sahil-guvenlik-mudahale-etti-yunanistan-bayragi-kaldirildi-40806503 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz